• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

19 latek szuka Pani

Luneczka

Cichy Podglądacz
Hahaha. Nawet jeśli są to nie wiem w jakiej by musiały być desperacji by się umówić z randomowym gościem z neta, który nawet składnego zdania nie zdołał sklecić :D

M

Morfeusz

Guest
Hahaha. Nawet jeśli są to nie wiem w jakiej by musiały być desperacji by się umówić z randomowym gościem z neta, który nawet składnego zdania nie zdołał sklecić :D

Myślę, że jakieś z silnie rozwiniętym instynktem macierzyńskim się znalazły, niekoniecznie zaraz desperatki :p. Zwróć uwagę, że kolega poprzestał na jednym poście, co świadczy, że nie ma czasu na mozolne składanie wyrazów, które nie dla każdego jest łatwym zajęciem :D. Co do losowości, nic podobnież tak nie podnieca jak nutka niewiedzy i niepewności, zresztą całe życie to loteria fantowa:). Umawiasz się z człowiekiem, chodzisz na randki pół roku, a dopiero po ślubie wychodzi cały zestaw zachowań nieakceptowalnych ;). My faceci, umiemy się maskować jeżeli nam na tym zależy, Wy, Kobietki również. Wam pozostaje potem-co żeście sobie same upolowały, to same musicie sobie ubić :)! My natomiast i tak jesteśmy zwykle zadowoleni, wymagamy niewiele, zwykle jedzenia i sexu :lol!

robsonn

Cichy Podglądacz
Świetnie Morfeusz, Ty to umiesz składać wielokrotnie złożone zdania :D intelekt zawsze górą :D

Pozderki mordeczki ;)