Co w tym złego???I ten komentarz pisała kobieta...
Co w tym złego???I ten komentarz pisała kobieta...
Że takie prymitywne teksty pisze kobieta.Co w tym złego???
Jeżeli ma taką potrzebę to jej sprawa.Że takie prymitywne teksty pisze kobieta.
A mi się to osobiście nie podoba. I przyzwalanie na takie niemoralne zachowanie u mężczyzn. Jestem na NIE.Jeżeli ma taką potrzebę to jej sprawa.
Strażniczka moralności, pewnie z PISuA mi się to osobiście nie podoba. I przyzwalanie na takie niemoralne zachowanie u mężczyzn. Jestem na NIE.
Najpierw trzeba to zrobić.A co myślicie o potrójnej penetracji: odbyt, pochwa i gardło
Dwa w cipusi to mega przyjemne uwielbiamPodwójna wystarczy bo można dwojako albo 2 w cipke albo anal i cipka
Ja też uwielbiam.Dwa w cipusi to mega przyjemne uwielbiam
A to kobiety są immunizowane na prymitywizm?Że takie prymitywne teksty pisze kobieta.
Lepiej dwa jednocześnie w cipkę, jeszcze jak się w tej samej chwili spuszczająDwa w cipusi to mega przyjemne uwielbiam
tak jest to mega przyjemne doznanie pod warunkiem pełnej akceptacji partnerów ,dosyć często mam taki seks w saunaclubie i po czasie jeśli mam dłuższą przerwę zaczynam odczuwać brak takich doznań pozdrawiamCo sądzicie o podwójnej penetracji ? Miałyście takie doświadczenie?
Piszę się na odbytA co myślicie o potrójnej penetracji: odbyt, pochwa i gardło
Jaki zachłanny - trzeba się z kolegami zmieniaćPiszę się na odbyt
Właśnie jadę na weekend do Wawy, więc jeśli ktoś będzie chętny to z radością udostępnie (najlepiej jakiejś parze/kobiecie) mojego 18cm przyjaciela, oraz oba moje otwory
Witam na początku siedząc z koleżanką ktura opowiada jak było fajnie gdy dwuch facetuw i ona zabawiali się opowiadając szczegóły jaź mi ciarki przechodziły ale po paru miesiącach po namowie męża sprubowalismy oczywiście było super dreszczyk emocji był ponieważ zrobiliśmy to we czwurke chłopaki zmieniali się raz jeden na górze jeden na dole rozkosz fakt na początku posłuchałam się kolerzanki i zrobiłam sobie przed tym lewatywę .Co sądzicie o podwójnej penetracji ? Miałyście takie doświadczenie?
Rozpoczęty przez | Tytuł | Forum | Odp | Data |
---|---|---|---|---|
G | Podwójna penetracja | Fetysze i perwersje | 11 | |
A | Podwójna penetracja | Seks | 18 | |
M | Podwójna penetracja | Seks | 43 | |
X | Kręci mnie mkm, trójkąt z parą i podwójna penetracja. Czy warto w to iść? | Porady seksualne | 43 | |
T | Penetracja na chwilkę - bez kontynuacji | Seks | 1 |