• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Życie

Status
Zamknięty.

Drayos

Cichy Podglądacz
Witam wszystkich gości tego zacnego forum. Mam do was wielką prośbę, może zamiast odwiedzać i tylko czytać to forum, zaczniecie się udzielać? Na pewno jest coś co was nurtuje, a wystarczy zapytać :)
Przywróćmy temu forum dawną świetność.
Liczę na was :)

Katti

Nowicjusz
Chyba już nie jedna osoba próbowała to ożywić.......raz na jakiś czas jest fala życia, a potem znowu wszystko (u)staje...wiem po sobie.... wracam tu falami i po jakimś czasie odgrzewa się znajomości, ale udzielanie na forum, to w większości nowe osoby.... sajjanin86 jesteś pewny, że wszystkie na Ciebie lecą? ;P

Mężczyzna

sajjanin86

Instruktor seksu
Zapomniałem, że kobiety nie potrafią latać :) Możliwe, że jeszcze nie mam nowego skilla zwanego - uwodzenie :)
Jakby nie patrząc mam trochę doświadczenia, ale brakuje mi jeszcze aby dojść do kolejnego poziomu.

agatka

Banned
haha, to właśnie wy musicie, się nauczyć latać ;) Wiem po sobie i moich koleżankach, że ciężko jest zagadać do faceta od tak po prostu.. Często kobiety odrywają wzrok, aby popatrzeć się na przystojnego faceta, ale jeśli chodzi o zagadanie, to już tylko i wyłącznie wasza działka, tak więc do roboty moi mili :)

neya

Seks Praktykant
hmmm agatko masz rację, po części...
dziewczyny wymagają zainteresowania ze strony facetów, ale z drugiej strony - do odważnych świat należy ;)

neya

Seks Praktykant
Chyba już nie jedna osoba próbowała to ożywić.......raz na jakiś czas jest fala życia, a potem znowu wszystko (u)staje...wiem po sobie.... wracam tu falami i po jakimś czasie odgrzewa się znajomości, ale udzielanie na forum, to w większości nowe osoby.... sajjanin86 jesteś pewny, że wszystkie na Ciebie lecą? ;P

Katti to forum działa czasem............ jakby viagry dostało :D

Mężczyzna

sajjanin86

Instruktor seksu
Często kobiety odrywają wzrok, aby popatrzeć się na przystojnego faceta, ale jeśli chodzi o zagadanie, to już tylko i wyłącznie wasza działka, tak więc do roboty moi mili :)
Słusznie podkreśliłaś przystojnego faceta, a co powinni robić mniej przystojni skoro wiadomo, że ładniejsi mają większą szansę?

Status
Zamknięty.
Prywatne rozmowy
Pomoc Użytkownicy
    Nie dołączyłeś do żadnego pokoju.
    Do góry