• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl

Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.

Zrealizowane fantazje erotyczne

Mężczyzna

Swiezak

Erotoman
Miałem romans z dziewczyną siostrą pod koniec naszego związku i kilka razy gdy ona się kąpała to ja zajmowałem się jej siostrą a na dokładkę pewnego sylwestra zająłem się też ich mamą, oczywiście bez ich wiedzy :) i szczerze mówiąc mama była najlepsza ;p po tym wszystkim marzyło mi się aby je trzy na raz ale to było nie wykonalne ;)
Został Ci jeszcze ich ojciec, do dzieła byczku 😉

Mężczyzna

Diablino666

Cichy Podglądacz
Wyjazd do domku letniskowego do przyjaciółki i jej partnera, domek na końcu osady, sauna, kąpiel w jeziorze i jakoś tak sama wyszła, mała zabawa grupowa 2m+2k.
Zawsze o tym marzyłam, majóweczka życia.
Początkowo Panowie nieco spięci, ale Paniom się nie odmawia 😍
Coś pięknego 😃

Mężczyzna

ki202cha

Cichy Podglądacz
Ostatnio dostałem na Datezone propozycję od pary na spotkanie w formacie cuckold. Zawsze chciałem by ktoś na mnie patrzył w trakcie seksu i nareszcie miałem możliwość a że pani miała spore jędrne piersi nadawało mi tylko smaczku.

Przychodzę siadam na drineczka a pani z wielkim dekoltem siada na przeciwko mnie i dość szybko stopą jest na moich kroczach, chwila minęła i partner poszedł w kąt pokoju a ona wzięła mojego kutasa do buzi. Na początku się skupić nie mogłem ale robiła loda tak dobrze że szybko o tym zapomniałem. Byliśmy z panią w łóżku jak dwie bestie i po zakończeniu dostałem propozycje na powtórzenie tego częściej bo nikt jej podobno lepiej nie wyruchał.

Nie ukrywam podbiło mi to ego i poziom satysfakcji że mam taki układ na wyciągnięcie ręki nakręca mnie niesamowicie.