• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl

Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.

Żona prostytutką.

Kobieta

TylkoMy

Biegły Uwodziciel
Wczoraj podczas luźnej rozmowy pewna kobieta powiedziała mi, co zaproponował jej mąż. Mianowicie by oddała się co jakiś czas innemu mężczyźnie za pieniądze.
Czy świat zszedł już na poziom poniżej stanu mórz i oceanów?

Czy przeżyliście coś takiego?

Pięknego dnia wszystkim życzę.

Kobieta

niezrozumiana

Biegły Uwodziciel
Nie przeżyłam tego, nie podoba mi się to. Jednak mimo wszystko uważam że to sprawa wyłącznie tych ludzi. Jeśli im się to podoba a facetowi nie przeszkadza że jego kobieta będzie uprawiać prostytucję- spoko. Ja sama osobiście na coś takiego bym nie poszła. Będąc w stałym związku mogłabym ewentualnie pobawić się w taką zabawę z moim partnerem. Ale kasy bym mu nie zwróciła 😜 Pozdrawiam.

Mężczyzna

Greg.

Biegły Uwodziciel
Nie przeżyłam tego, nie podoba mi się to. Jednak mimo wszystko uważam że to sprawa wyłącznie tych ludzi. Jeśli im się to podoba a facetowi nie przeszkadza że jego kobieta będzie uprawiać prostytucję- spoko. Ja sama osobiście na coś takiego bym nie poszła. Będąc w stałym związku mogłabym ewentualnie pobawić się w taką zabawę z moim partnerem. Ale kasy bym mu nie zwróciła 😜 Pozdrawiam.
Nieładnie oszukiwać😜

Kobieta

LaVolpe

Cichy Podglądacz
Wczoraj podczas luźnej rozmowy pewna kobieta powiedziała mi, co zaproponował jej mąż. Mianowicie by oddała się co jakiś czas innemu mężczyźnie za pieniądze.

Pięknego dnia wszystkim życzę.
Ale w sumie to kim my jesteśmy aby mówić komuś jak ma żyć?

Ich sprawa, jeśli są szczęśliwi i przy tym nie robią krzywdy innym to w czym problem?

Kobieta

Saanvi

Dominujący

Nie zachowujmy się na forum erotycznym jak moja ciotka Grażyna, która jest świętsza od papieża, wie wszystko i jeszcze innym mówi jak powinni postępować.
Sama nie chcę aby ktoś mi moralizował i nie zamierzam robić tego samego. Sądzę, że mąż odkrył w tym dodatkowy bodziec seksualny, może ona też lubi czuć się taka "brudna" czy właśnie potraktowana jak dziwka. Jeśli zachowają przy tym zdrowie itp to czemu nie?

Czy bym sama to zrobiła? Nie, bo mnie po prostu to nie kręci.

Kobieta

TylkoMy

Biegły Uwodziciel
To rozumiem. Sama często nawet podczas wyjść na miasto jestem niczym osobistą dziwką męża.

Kobieta, z którą rozmawiałam była zbulwersowana propozycją męża .

Kobieta

niezrozumiana

Biegły Uwodziciel
@TylkoMy Cóż, trochę się jej nie dziwię. Każdy ma inne podejście do seksu i inne fantazje/fetysze. Też bym się zdziwiła jakby mi mój mężczyzna coś takiego zaproponował.

Kobieta

TylkoMy

Biegły Uwodziciel
@TylkoMy Cóż, trochę się jej nie dziwię. Każdy ma inne podejście do seksu i inne fantazje/fetysze. Też bym się zdziwiła jakby mi mój mężczyzna coś takiego zaproponował.
Myślę, że większość z nas tak by zareagowała.

Jeśli kobieta sama chciałaby poczuć się jak pani do towarzystwa to jej sprawa. Może też wybrać się do swingers klubu.

My odwiedzamy takie miejsca, jednakże nie wymieniamy się partnerami. I tak zostanie. Mimo to zabawa jest przednia.

Kobieta

niezrozumiana

Biegły Uwodziciel
@TylkoMy
"My odwiedzamy takie miejsca, jednakże nie wymieniamy się partnerami. I tak zostanie. Mimo to zabawa jest przednia."
To co tam robicie? Oglądacie jak inni się pieprzą? Dla mnie spoko. Fajnie że masz otwartego i szczerego partnera który dba o Twoje potrzeby jednocześnie posiadając do Ciebie szacunek :) Zęby więcej było w Polsce takich mężczyzn a nie gości z syndromem "albo święta albo grzesznica" haha 😁

Kobieta

TylkoMy

Biegły Uwodziciel
@TylkoMy

To co tam robicie? Oglądacie jak inni się pieprzą? Dla mnie spoko. Fajnie że masz otwartego i szczerego partnera który dba o Twoje potrzeby jednocześnie posiadając do Ciebie szacunek :) Zęby więcej było w Polsce takich mężczyzn a nie gości z syndromem "albo święta albo grzesznica" haha 😁
Co tam robimy?
Właśnie bawimy się. My widzimy innych, nas widzą. Rozmowy, drink. Nie jesteśmy jedyni w takich miejscach, którzy nie robią tego z innymi.

Kobieta

TylkoMy

Biegły Uwodziciel
@TylkoMy

Mąż powiedział mi :" nigdy nie rozbiorę Ciebie Kochanie do naga na ulicy i nie oddam innemu mężczyźnie".