• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Zniewolenie

Kobieta

Katrine

Biegły Uwodziciel
Kajdanki, linki, jedwabne apaszki przywiązujące dłonie do framugi łóżka – w wielu kobiecych fantazjach pojawia się element zniewolenia. Co ciekawe, o takim seksie bardzo często marzą kobiety, które na co dzień są dominujące, pewne siebie i niezależne. Być może w ramach dążenia do równowagi ich fantazje próbują wyrównać te dysproporcje. Seks z elementem zniewolenia dostarczać może mnóstwa niecodziennych wrażeń i bodźców. Jeśli więc Twój partner również jest otwarty na nowe doświadczenia, nic nie stoi na przeszkodzie, by tę fantazję spełnić. Na pewno spodoba się zarówno Tobie, jak i partnerowi, który będzie zakładał Ci kajdanki czy związywał ręce.

Mężczyzna

Uselink

Podrywacz
Co do wiązania - jest jakaś specjalna sztuka rodem z Japonii, nie pamiętam nazwy. Niektórych bardzo jara.

Kobieta

Katrine

Biegły Uwodziciel
Postaram się, w realnym czasie skontaktować z Janem Szpilką zapytam, czy mogę udostępnić pracę magisterską!
Na dzisiaj fragment w zakresie wiązania.

Klimatyczne Trobriandy.
Antropologia praktyk BDSM
Praca magisterska
na kierunku kulturoznawstwo – wiedza o kulturze
Praca wykonana pod kierunkiem
dr. Romana Chymkowskiego
Instytut Kultury Polskiej

Zaczęło się od wizyty z aparatem w studiu wyspecjalizowanym w japońskiej sztuce
wiązania ludzi zwanej shibari. Fotografowana przeze mnie dziewczyna sporo zapłaciła
swojemu mistrzowi, żeby on profesjonalnie ją związał, powiesił na haku i brutalnie
pobił. Wyglądało to groźnie. Ona wyła z bólu, torturowana godzinami w wymyślny
sposób, bita potwarzy i całym ciele. W pewnym momencie chciałem zareagować, ale
okazało się, że ból sprawia jej autentyczną przyjemność. Nie rozumiałem tego i
właściwie do dziś nie rozumiem, jednak temat dla mnie jako fotografa okazał się na tyle
interesujący, że wracałem tam wiele razy.

Mężczyzna

dario_a_z

Dominujący
Co do wiązania - jest jakaś specjalna sztuka rodem z Japonii, nie pamiętam nazwy. Niektórych bardzo jara.
Shibari. Ma ten minus, że potrzeba na to czasu.

Ja lubię zwykłe tanie skórzane uprzęże z allegro, ale z zaskoczenia i raz na dłuższy czas. Partnerka nie wie kiedy może się spodziewać, że będzie ciut skrępowana :)

Kobieta

Katrine

Biegły Uwodziciel
Każda forma zabawy jest dobra pod warunkiem, że wszystkim zainteresowanym odpowiada.

Jeżeli dr Jan Szpilka wyrazi zgodę przybliżę zainteresowanym BDSM w normalnej zrozumiałej dla większości formie.

Mężczyzna

Uselink

Podrywacz
Tadeusz Piotrzkowski jest ponoć dobry w te klocki. Jest jednym z bohaterów ciekawej książki 'Moje życie jest moje'.