• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Złoty podział (złota proporcja)

Mężczyzna

zamothinio

Cichy Podglądacz
masz do dyspozycji 200cm faceta jak dzielisz proporcje, wzrost do długości penisa

dla ułatwienia podam że ja mam 186 cm wzrostu

Kobieta

D'Arc

Dominujący
Ke? Trochę nie wiem o co chodzi ale dla mnie najważniejsza jest cała górna połowa faceta - to jeżeli miałabym na połówki rozparcelować. Czyli u Ciebie byłoby to górne 93 cm 😂
Jeżeli górna połowa się zgadza, to dopiero mogę przejść do 1,62 ze złotego podziału, czyli wykazuję chęć na rzucenie okiem na to co niżej - narządy płciowe i pośladki.

Kobieta

D'Arc

Dominujący
to spróbuje jaśniej wzrost + długość penisa = 200cm (podziel sobie to jak chcesz)
Faceci, jakby mogli, to by chodzili ze swoją męskością na czubku głowy 😝
images

Mężczyzna

Tom11

Cichy Podglądacz
Ke? Trochę nie wiem o co chodzi ale dla mnie najważniejsza jest cała górna połowa faceta - to jeżeli miałabym na połówki rozparcelować. Czyli u Ciebie byłoby to górne 93 cm 😂
Jeżeli górna połowa się zgadza, to dopiero mogę przejść do 1,62 ze złotego podziału, czyli wykazuję chęć na rzucenie okiem na to co niżej - narządy płciowe i pośladki.
Niech zgadnę.
Blondynka?