masz do dyspozycji 200cm faceta jak dzielisz proporcje, wzrost do długości penisa
dla ułatwienia podam że ja mam 186 cm wzrostu
dla ułatwienia podam że ja mam 186 cm wzrostu

A co to ułatwiło?dla ułatwienia podam że ja mam 186 cm wzrostu
Że jego kutas ma 14 cm. DziękiA co to ułatwiło?![]()
Faceci, jakby mogli, to by chodzili ze swoją męskością na czubku głowyto spróbuje jaśniej wzrost + długość penisa = 200cm (podziel sobie to jak chcesz)
To bardzo możliweFaceci, jakby mogli, to by chodzili ze swoją męskością na czubku głowy
![]()
Zrozumiałam ten niezwykle skomplikowany matematycznie wzór. Tyko mnie dziwi wstawienie tam swojego wzrostu.to spróbuje jaśniej wzrost + długość penisa = 200cm (podziel sobie to jak chcesz)
Miałbym włosy przynajmniej. Obrazek pozwoliłem sobie usunąc, albowiem jest nieprecyzyjny.Faceci, jakby mogli, to by chodzili ze swoją męskością na czubku głowy![]()
Wracasz mi nadzieję, brachuCzyli moze teraz bedziecie na tych niskich bardziej przychylnie patrzyc, Jak ktos ma 1.70 to ho hooooo
No właśnie....a mi wychodzi, że mam fiuta 5 cm...Czyli moze teraz bedziecie na tych niskich bardziej przychylnie patrzyc, Jak ktos ma 1.70 to ho hooooo
Uciać mu nogi, Fiut jest wazniejszyNo właśnie....a mi wychodzi, że mam fiuta 5 cm...
Tylko uważać, ostrożnie, żeby z nogami fiuta do reszty nie urzezaćUciać mu nogi, Fiut jest wazniejszy![]()
Niech zgadnę.Ke? Trochę nie wiem o co chodzi ale dla mnie najważniejsza jest cała górna połowa faceta - to jeżeli miałabym na połówki rozparcelować. Czyli u Ciebie byłoby to górne 93 cm
Jeżeli górna połowa się zgadza, to dopiero mogę przejść do 1,62 ze złotego podziału, czyli wykazuję chęć na rzucenie okiem na to co niżej - narządy płciowe i pośladki.
To szacun.... Ja bym sobie nie poradził.Niech sobie partnerka wyskaluje czego jej trzeba. Ja sobie poradzę nawet jak będę miał 2 cm
Czemu od razu taka negatywna postawa? Podpowiem - nie samą tylko warząchwią w kociołku da się mieszaćTo szacun.... Ja bym sobie nie poradził.
Od razu negatywnaCzemu od razu taka negatywna postawa? Podpowiem - nie samą tylko warząchwią w kociołku da się mieszać![]()
![]()
![]()
| Rozpoczęty przez | Tytuł | Forum | Odp | Data |
|---|---|---|---|---|
| A | Złoty deszcz | Fetysze i perwersje | 7 | |
| A | Podział żołędzia penisa | Fetysze i perwersje | 30 | |
|
|
Złota rybka | Poza tematem | 10 |