• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Żel Durex (truskawkowy)

Torus

Cichy Podglądacz
Witam. Czy ktoś stosował zel z Durexa o smaku truskawki ? Nadaje On odpowiedni poślizg ? Z góry dziękuję za odp.
Pozdrawiam.

A

Anika

Guest
Konkretnie z truskawkowym nie miałam do czynienia, ale inne tak. Ogólnie z Durexa prezerwatywy są ok, natomiast żele mi nie odpowiadają i więcej ich nie kupię.

A

artkam

Guest
Konkretnie z truskawkowym nie miałam do czynienia, ale inne tak. Ogólnie z Durexa prezerwatywy są ok, natomiast żele mi nie odpowiadają i więcej ich nie kupię.

Dwie szklanice wiecej jacka d. i nawet zel przypasuje ;)

A tak serio to te zele sa do wyrzucenia przez okno w trybie szybszym niz pociagi japonskie. Sa totalnie do kitu i nadawac sie moga chyba tylko do kolowrotkow dla wedkarzy a i to bym sie zastanowil.

A

Anika

Guest
Dwie szklanice wiecej jacka d. i nawet zel przypasuje
Po dwóch szklanicach jacka już nikt nie myśli o jakimś tam żelu, tenże okazuje się wręcz zbyteczny ;) Kołowrotki moim zdaniem też nie pociągną na durexie, prędzej się zatrą niż płotka wyskoczy na brzeg.

Mężczyzna

Solstafir

Podrywacz
Ostatnia mi mówiła że ją po tym dupa piekła i musi być inny żel. A do cipki to przecież niepotrzebne.