• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl

Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.

Zbliżający się maraton walenia ;)

Mężczyzna

Al3xx

Nowicjusz
18 kwietnia zaczynam maraton, szykuje się wiele nowych perwersji, ryzykownych ekshibicji na klatce schodowej/w publicznym parku, masturbacji analnych - wyobrażam sobie że mam na ten czas zaplanowane spotkanie z 2 fiutami (dwa dildo które posiadam ;) )- jeden- wibrująco/pchający wibrator, drugi tylko elastyczne realistyczne dildo- będę brany na dwa baty, od tyłu i w głębokie gardło ;)
Gdyby ktoś na te dni był chętny na popisanie/powymienianie doświadczeń (na zdjęciach)/ zdjęć żony (mam zdjęcia z naszych łóżkowych akcji z ukrytej kamery ;) ) to pisać ;) Najchętniej bym popisał z jakimś równie zboczonym typem około 30 lat, z ładniutką i młodszą żonką/partnerką o zgrabnym ciałku ;)

Mężczyzna

atex

Cichy Podglądacz
Uważałbym z ekshibicjonizmem w parku - może się nieprzyjemnie skończyć jak patrol się nawinie...
Zamiennie proponuję sauny - wszyscy siedzą na golasa i jest przyjemnie. Może nawet jakaś miła przygoda się zdarzy!
Po saunie masz jeszcze prysznice gdzie możesz śmiało się zaprezentować - którz zabroni się bardzo dokładnie wymyć, prezentując przy okazji wdzięki czy nawet otwory ;)

Powodzenia w onan-maratonie i napisz jak było!