• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl

Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.

zamiana

Kobieta

aga_46

Nowicjusz
Ciekawi mnie, taki luźny temat. nawet nie wiem czy to dobry dział :). Jakby to było gdyby faceci i kobiety mogli zamieniać się narządami płciowymi. na dowolny okres czasu. Chodzi mi o same ciało, nie psychikę. Panowie co byście robili gdybyście zamiast penisa mogli mieć na jakiś czas między nogami cipkę? :)
Ja tak sobie pomyślałam że gdybym mogła mieć penisa to na pewno bym sobie sprawdziła jak to jest sikać na stojąco :) Jak to jest się masturbować jak facet, Jakie to odczucie wkładać penisa w kobietę, poruszać się w niej. jak to jest mieć wytrysk. jakie to odczucie jak "stoi", czy to wygodne, jak sobie nie zgnieść worka pod ;) jak to wszystko obsługiwać żeby nic nie uszkodzić :) Takie tam "moralne" problemy :)

Mężczyzna

Noigel

Nowicjusz
To mogłoby byc ciekawe co pierwsze bys zrobiła pochwalila sie kolezanka czy facetowi ? :D Kochanie patrz co mam? Aga porabało sie on jest wiekszy niz moj !! Ciekawe czy dalej podniecaliby Cie bardziej faceci czy kobiety? Napewno bylby to najlepszy sposob na poznanie plci przeciwnej co prawda powierzchowny ale jednak.
Mysle ze to sie nie da tak opowiedziec hormony inaczej dzialaja .

Kobieta

aga_46

Nowicjusz
No tak, i ogłosiłabym to nie tylko znajomym ale i całemu światu. Nie o to mi chodziło. mówiłam że nie chodzi mi o psyche tylko o fizyczność. Gdzieś słyszałam opinie że faceci zapieściliby się na śmierć :ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO:.

Mężczyzna

darko_xd5932

Nowicjusz
Ciekawi mnie, taki luźny temat. nawet nie wiem czy to dobry dział :). Jakby to było gdyby faceci i kobiety mogli zamieniać się narządami płciowymi. na dowolny okres czasu. Chodzi mi o same ciało, nie psychikę. Panowie co byście robili gdybyście zamiast penisa mogli mieć na jakiś czas między nogami cipkę? :)
Ja tak sobie pomyślałam że gdybym mogła mieć penisa to na pewno bym sobie sprawdziła jak to jest sikać na stojąco :) Jak to jest się masturbować jak facet, Jakie to odczucie wkładać penisa w kobietę, poruszać się w niej. jak to jest mieć wytrysk. jakie to odczucie jak "stoi", czy to wygodne, jak sobie nie zgnieść worka pod ;) jak to wszystko obsługiwać żeby nic nie uszkodzić :) Takie tam "moralne" problemy :)
Jak pierwszy raz podczas masturbacji miałem wytrysk, to było mi bardzo, bardzo przyjemnie ;)

Mężczyzna

eksperymentator

Nowicjusz
No tak, i ogłosiłabym to nie tylko znajomym ale i całemu światu. Nie o to mi chodziło. mówiłam że nie chodzi mi o psyche tylko o fizyczność. Gdzieś słyszałam opinie że faceci zapieściliby się na śmierć :ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO:.
Ja na pewno cały czas trzymał bym rękę w majtkach, korek w tyłku i masażer na pilota w muszelce. I jeszcze użył bym pompki do waginy by wargi były bardziej pulchne. Jeździł bym na rowerze z dildem w cipce.