• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Zakopane

Status
Zamknięty.

gonia

Erotoman
Witam... mam male pytanko do was...znacie moze jakies numery telefonow do osrodkow w Zakopanym? Bo wybieram sie tam na wakacje i szukam jakiejs atrakcyjnej oferty moze ktos cos poleci :) bede wdzieczna za jakies informacje
pozdrawiam

Yossarian

Biegły Uwodziciel
Ja tam nie wiem, w Zakopanym to siedziałem wieki temu, teraz chyba dość drogo tam jest...
Ale niedaleko jest przecież Bukowina Tatrzańska, urocze miejsce, masa domków, ośrodków wszystkiego :) O wiele taniej i w moment można byc w Zakopcu...oczywiście o ile się jest zmotoryzowanym.

Mała Mi

Cichy Podglądacz
Bukowina Tatrzańska jest droga jeżeli nie ma się samochodu to jakiekolwiek wypady do Zakopanego nie wchodza w gre - przejazdy busem są tam chochelnie drogie. Moi znajomi nie kwapią się przysłać mi tych nr ale proponuje poszukać w necie noclegow w Murzasichlu, Poroninie i w okolicach.

Endrju

Nowicjusz
Moja mama ma znajomą w zakopanem, która ma tam pensjonacik bardzo miły i dobrze wyposażony, a co ważne tani. Gorąco polecam! Namiary:

P.J. Gustek
ul. Krzeptówki 21
34-505 Zakopane
tel. (0-18)2062170
komórka: 0692141712

Szarka

Erotoman
ok nie ma sprawy :)

jak już zaczniej podróżówać dalej daj znać - jestem rodowitą góralką, Beskid Cieszyński mam w paluszku :)

Yossarian

Biegły Uwodziciel
He he przecież piszę wyraźnie że jak ma się furę :wink:

A ja mimo że jestem znad morza to góry uwielbiaaaam :D , nie ma to jak jakaś porządna z plecakiem 20kg albo narty... :)

kasiulla

Biegły Uwodziciel
Polecam w Kościelusku albo w Białym Dunajcu sie zatrzymać. Ceny o niebo niższe a dojazd łatwiutki :)

Dojazd łatwy, kursują przecież niedrogie prywatne busy ( np. 2 zł, 1,50 zł- takie ceny w sezonie)- sama byłam.

gonia

Erotoman
kasiulla napisał:
Polecam w Kościelusku albo w Białym Dunajcu sie zatrzymać. Ceny o niebo niższe a dojazd łatwiutki :)

Dojazd łatwy, kursują przecież niedrogie prywatne busy ( np. 2 zł, 1,50 zł- takie ceny w sezonie)- sama byłam.
tam wlasnie jade :):)

rose

Biegły Uwodziciel
a ja dopiero wyjezdzam 18.. nad morzeeeee :) a we wrzesniu chcielibysmy w gory na pare dni.. ale nie wiem czy wyjdzie...
Goniaaa!! jak bylo?? jakie ceny w Zakopanem?? za nocleg???

gonia

Erotoman
rose napisał:
a ja dopiero wyjezdzam 18.. nad morzeeeee :) a we wrzesniu chcielibysmy w gory na pare dni.. ale nie wiem czy wyjdzie...
Goniaaa!! jak bylo?? jakie ceny w Zakopanem?? za nocleg???
Było super pogoda za dobra :) raz tylko mi padalo ogolnie to rewelacyjnie :) za rok planujemy rowniez tam jechac i tym razem wejde na Rysy ;)
Za nocleg placilam w Białym Dunajcu 15 zł za dobe ale warunki dobre musielismy jeszcze za dojazdy placic i wyszło koło 20 zł a w samym Zakopanym noclegi sa od 25 zł :)
Z wyjazdu jestem bardzooo zadowolona oby wiecej takich

Status
Zamknięty.
Prywatne rozmowy
Pomoc Użytkownicy
    Nie dołączyłeś do żadnego pokoju.
    Do góry