• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl

Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Zabiorę jakaś fajna kobietę za tydzień do spa

W

Wawamen

Guest
Cześć. Mam ochotę wyjechać na weekend spędzić miło czas. Pobyt w hotelu natural hotel- ekologiczny hotel z plaża na wyspie. Mam 30 lat, wysportowana sylwetka. Jeśli jesteś zainteresowana napisz na priv. Wymienimy się zdjęciami i może uda nam się miło spędzić weekend. Będę jechał z mazowieckiego. Przywiozę, odwiozę skąd będziesz chciała byle nie jechać pół polski.

Mężczyzna

Image

Erotoman
Cześć. Mam ochotę wyjechać na weekend spędzić miło czas. Pobyt w hotelu natural hotel- ekologiczny hotel z plaża na wyspie. Mam 30 lat, wysportowana sylwetka. Jeśli jesteś zainteresowana napisz na priv. Wymienimy się zdjęciami i może uda nam się miło spędzić weekend. Będę jechał z mazowieckiego. Przywiozę, odwiozę skąd będziesz chciała byle nie jechać pół polski.
Sąsiadka narzeka na ból krzyża, czy może się do Ciebie zgłosić? Ma sporo wolnego czasu na emeryturze i już praktycznie żadnych zobowiązań :D