Witam mam 20 lat, mieszkam w Warszawie. Baro mi się podoba tutaj to, że nie ma tu tylu koniobijców i homosiów co chcą, żebym ich skopał przy samochodzie za kasę a potem podał do obciągu. Tylko normalni ludzie, którzy rozmawiają między sobą o dosłownie wszystkim. Są otwarci, czasem żartują sobie razem i opowiadają swoje historie.
Poznał bym tu kogoś tylko każdy mówi mi, że jestem dla tej osoby za młody niestety. Przecież wiek to liczba. A nawiązywać znajomości i próbować nowych rzeczy (co lubię robić) to nic złego i strasznego.
Wracając. Poznał bym kogoś z kim można wyjść na spacer, kino, kawę, drinka czy cokolwiek innego. Mieć relacje koleżeńskie bądź jakiekolwiek inne.
Zapraszam chętne osoby do poznawania się
Poznał bym tu kogoś tylko każdy mówi mi, że jestem dla tej osoby za młody niestety. Przecież wiek to liczba. A nawiązywać znajomości i próbować nowych rzeczy (co lubię robić) to nic złego i strasznego.
Wracając. Poznał bym kogoś z kim można wyjść na spacer, kino, kawę, drinka czy cokolwiek innego. Mieć relacje koleżeńskie bądź jakiekolwiek inne.
Zapraszam chętne osoby do poznawania się