• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Xtrasize

Aviator1

Seks Praktykant
Brałem. Jak dla mnie nie są same w sobie najgorsze ale właśnie. Jeśli chodzi o powiekszanie penisa to zawiodły. Powiedziałbym,ze są to reaczej tabletki na lekkie zaburzenia erekcji ale same w sobie penisa niestety nie powiekszaja. Po 2 miesiacach efektów nie było chociaż moje życie intymne troche się polepszyło bo erekcje były dłuższe. O wiele lepsze działanie u mnie miały tabletki penilarge, o których pisałem na innym wątku. Tutaj zarówno erekcje były mocniejsze jak i penis powiekszył się.

Aviator1

Seks Praktykant
3 cm na długości i 2 w obwodzie. Tak jak pisałem już wczesniej to jest to opisane na innym wątku (konkretnie dotyczącym powiększenia penisa, tak więc nie będę się tutaj powtarzał). Tak czy inaczej spełniły moje oczekiwania ( chociaż wielkich efektów się nie spodziewałem bo wiadomo,że są to jedynie tabletki a nie jakaś operacja).

rozzz

Seks Praktykant
W takim razie proponuję odczekać jeszcze pól roku i wziąć sobie z kilka opakowań penis complete. Penilarge jest super, ale moim zdaniem penis complete ma lepsze działanie ( wieksza dawka l argininy). Cenowo niestety również trochę drożej ale moim zdaniem warto.