• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl

Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.

Wysyłanie fotek żon, moralne czy nie?

Mężczyzna

Lvl44

Cichy Podglądacz
Kolejny temat dotyczący sku.......twa. Jeśli po kryjomu udostępniasz jej intymność żeby zaspokoić swój kandauleizm, to nie zasługujesz nawet na towarzystwo kulawego psa. Za każdym razem jak spotykam się z tego typu postami to mam nadzieję że takiego pokazywacza żona czy partnerka dowie się o jego fetyszach i po prostu kopnie go w jaja, wystąpi o rozwód i oskubie go do totalnego zera. Aby w zaciszu ziemianki zimą w lesie przemyślał swoje upodobania.

Mężczyzna

cd.Eve

Dominujący
Postaram się o maksymalnie wyważoną wypowiedź, bo mi ktoś powiedział, że się rzucam i emocjonuje.

Takich co wysyłają czyjeś fotki powinno się kastrować, wsadzać rozpalone węgle w odbyt i wydłubywać oczy 😤

prywatność rzecz święta, a jak wcześniej zwróciliście uwage nie da się za bardzo sprawdzić kto wyraził zgodę, a kto nie. Wiec jak nie chcecie być skończonymi patalachami to mówimy - nie, dziękuję popaprańcu. A nie podajemy maila…

Jakby mój facet tak robił to postępowanie dokładnie takie jak opisane wyżej plus kopniak w brzuch.
Jak ja lubię takie wyważone wypowiedzi.
Najbardziej podoba mi się to wsadzanie rozpalonych węgli w odbyt, może jeszcze kastrowanie. Wydłubywanie oczu trochę mniej 😂. Tak się zastanawiam @Zalotka , czy w poprzednim życiu nie działałaś w świętej inkwizycji 😜
A jeżeli chodzi o wysyłanie zdjęć swoje Kobiety obcym bez jej wiedzy i zgody to cytując klasyka " nie ma w słowniku kulturalnych ludzi słów, które by mogły wystarczająco obelżywie określić takie postępowanie " Takie jest moje zdanie i będę się go trzymał.

Kobieta

Zalotka

Podrywacz
Jak ja lubię takie wyważone wypowiedzi.
Najbardziej podoba mi się to wsadzanie rozpalonych węgli w odbyt, może jeszcze kastrowanie. Wydłubywanie oczu trochę mniej 😂. Tak się zastanawiam @Zalotka , czy w poprzednim życiu nie działałaś w świętej inkwizycji 😜
Miałam się nie nakręcać, ale jakby tam byli ci co pokazują ludziom akty swoich żon to bym im miecz wepxhnela w gardło przez dupę 😤