Tak. Mega mnie to kreci.Ale tak seksualnie Cię to podnieca?
no to jest mega podniecające jak wiesz, że kobieta mówi, że fetysz będzie szedł do śmieci i trzeba działać, by sie z nim pożegnać.Witam. Podnieca mnie jak moja zona mowi ze musi wyrzucic znoszone balerinki. Jak mowi ze zaklada je ostatni raz i ida w smieci nie moge tego wytrzymac. Uwielbiam jak buty sa niszczone i katowane przed wyrzuceniem.
Znoszone, skórzane balerinki są obłędnie podniecające... a wkładanie w nie penisa i pieprzenie ich powoduje u mnie zawrót głowy!Ale tak seksualnie Cię to podnieca?
Też lubię, ile ja już zalalem takich balerinek losowych dziewczyn od których kupiłem a wiedziałem że są atrakcyjne bo wystawiały ubrania sukienek i widziałem je w całości.Znoszone, skórzane balerinki są obłędnie podniecające... a wkładanie w nie penisa i pieprzenie ich powoduje u mnie zawrót głowy!
pokażesz jakieś sukienki itp.?Też lubię, ile ja już zalalem takich balerinek losowych dziewczyn od których kupiłem a wiedziałem że są atrakcyjne bo wystawiały ubrania sukienek i widziałem je w całości.
Bierze ze do pracy w ogrodzie albo na budowe. I nie oszczedza ich. Tu zachaczy tam sie zedrą. Ale mowi ze nie szkoda bo to juz stare . A ja wytrzymac nie moge. Kiedys zakladala obcasy i by sie potknela i wbila szpilke w przod balerinki.no to jest mega podniecające jak wiesz, że kobieta mówi, że fetysz będzie szedł do śmieci i trzeba działać, by sie z nim pożegnać.
w jakim sensie są niszcozne i katowane przed wyrzuceniem?
Kupujesz i maja zapach ? Ja kupilem tez kilka i zazwyczaj bez zapachu potuTeż lubię, ile ja już zalalem takich balerinek losowych dziewczyn od których kupiłem a wiedziałem że są atrakcyjne bo wystawiały ubrania sukienek i widziałem je w całości.
chcilbym miec taka dziewczyne co uibera swoje ciasne koszulki i sukienki i idzie je zadzierac do pracy lub ogrodu.Bierze ze do pracy w ogrodzie albo na budowe. I nie oszczedza ich. Tu zachaczy tam sie zedrą. Ale mowi ze nie szkoda bo to juz stare . A ja wytrzymac nie moge. Kiedys zakladala obcasy i by sie potknela i wbila szpilke w przod balerinki.
Rozpoczęty przez | Tytuł | Forum | Odp | Data |
---|---|---|---|---|
E | Fetysz balerinek i tenisówek. | Fetysze i perwersje | 7 |