• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl

Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.

Wyobraż sobie...opowiadanie otwarte dla odważnych !

J

Johny black

Guest
Na zawołanie, jak zwykle. Co prawda mógłby wziąć pod uwagę, że jak mówię o 20 to znaczy o 20.30.
Brak zrozumienia kobiet jest domeną nie tylko młodych mężczyzn, co jest momentami słodkie, a czasami doprowadza do ropaczy. Teraz to rozpacz, nie jestem gotowa,ale kojąco działa na mnie widok jego atletycznej sylwetki. Dawid... Dziś jest ten dzień. Nie jestem grzeczną dziewczynką i dzisiaj dam mu to odczuć. Siadając w samochodzie delikatnie podciągam sukienkę do góry. Zerknął. Dziewczyny spisały się na medal. Każda kipiała seksem. Zaproszenie przyjęte. Wszystko rozgrywa się
po mojej myśli. Ewa wygląda tak jak lubię. Podczas składania życzeń delikatnie musnęłam dłonią jej krągły tyłeczek. Reszta pań nieco już rozochocona drinkami przystąpiła do oględzin mojego towarzysza. Ewa pierwsza wypaliła, że opis zgodny z oryginałem. Spojrzałam na Dawida. Zakłopotany niecodziennym widokiem, omiatał wzrokiemkażdą z moich koleżanek. Ewa zaproponowała drinki. Usadowiłam młodego na kanapie, gdzie obległy go panie, ewidentnie próbując rozlużnić atmosferę. Ewa ostentacyjnie rozpieła 3 guziki bluzeczki. Widok był imponujący. Naszym oczom ukazała krągłe piersi w białym, koronkowym staniku. Wie suczka jak na mnie działa. Poprosiłam ja na chwilę do kuchni.

konrad38

Cichy Podglądacz
Gdy tylko weszłyśmy do kuchni chwyciłam ewe za wlosy i mocnym ruchem przyciągnęłam do siebie . Byłyśmy ostatnio razem przez tydzień w Egipcie , mieszkałyśmy w jednym pokoju. Ten wyjazd bardzo mnie z ewą zbliżył . Kochałyśmy się wiele razy, było nam cudownie z sobą .Ewa wie jak lubię pieścić jej piersi . Uśmiechnęła się lekko i rozchyliła bluzkę tak bym mogła zobaczyć jej pełny biust . Pocałowałam ją w usta a ona przywarła mocno biodrami do mojej obcisłej spódnicy tak mocno że czułam jej wzgórek ....

konrad38

Cichy Podglądacz
Całowałyśmy się namiętnie przez dłuższą chwilę a ja dotykałam jej dużych piersi .
Wsunęłam dłoń pod stanik i pacami ścisnęłam lekko jej brodawkę . nasze wspomnienia z Egiptu ożyły .
Ewa łapczywie szarpała i podciągała moją wąską spódnicę . Chciałam by jak najszybciej dotknęła mojej mokrej już cipki . Sama rozpięłam spódnice i sukienka zsunęła się ze mnie na podłogę . Zerwałam z Ewy stanik a Ewa jednym ruchem rozdarła moje rajstopy . Usiadłam na blacie i rozchyliłam uda cały czas łapczywie całując Ewę w usta i niżej w szyje .....piersi ...sutki ..
Odsunęła mi majteczki na bok i swoimi długimi , ciepłymi palcami dotknęła mojej mokrej już cipki . . ... pieściła palcami moje firanki ...i lekko muskała moją łechtaczkę ...

Stripchat
Prywatne rozmowy
Pomoc Użytkownicy
    Nie dołączyłeś do żadnego pokoju.
    Do góry