• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Wybory 2005

Status
Zamknięty.

Yossarian

Biegły Uwodziciel
Właśnie.
Jak je skomentujecie, cieszycie się że przyszło nam żyć w IV Rzeczpospolitej Obojga Kaczorów, czy też raczej jesteście obecnie zwolennikami hasła "fuck the duck"?

Ja sam jestem ostatnimi wydarzeniami delikatnie mówiąc lekko skonsternowany i zniesmaczony. Rozważam tymczasową emigrację :wink:

rose

Biegły Uwodziciel
popieram Jacka.. jestem zadowolona.. uważam, że to mniejsze zło.. napewno mniejsze niż Tusk.. którego nie toleruję z wielu powodów..

patrickq

Cichy Podglądacz
PiS to bliźniacza zachłanność!

Kaczorowie wolą Samoobronę niż PO :/ Szkoda słów !

Wiecie kto na kogo głosował? W TV i w gazetach napisali, że na Tuska głosowali ludzie wykształceni z miast a na Kaczyńskiego ludzie ze wsi.

Morał jest tylko jeden! Nie będzie dobrze...

p1tbull

Seks Praktykant
Ah Kazdy polityk jest chuja warty, a tlumaczenie ze:

Wiecie kto na kogo głosował? W TV i w gazetach napisali, że na Tuska głosowali ludzie wykształceni z miast a na Kaczyńskiego ludzie ze wsi.

Morał jest tylko jeden! Nie będzie dobrze...

To chyba dobrze glosowali niechcieli miec prezydenta ktory by chcial z ludzi biednych zdzierac podatki jak z bogatych.

Status
Zamknięty.
Prywatne rozmowy
Pomoc Użytkownicy
    Nie dołączyłeś do żadnego pokoju.
    Do góry