Hej! Mam pytanko. Mialem już kilka dziewczyn w swoim życiu i zauważyłem, że są one bardzo wstydliwe. Chodzi mi o to,że jesli np chciałyby sie przebrać(zmienić bluzke, zdjąć spodnie) to zazwyczaj wychodziły do innego pomieszczenia i tam to robily. Co mnie dziwi to fakt,ze podczas współżycia nie zachowywały sie tak. Kurcze jeśli jestm z kims to chyba mogę go oglądać nawet rozebranego??
A wiec 3 na 5 moich dziewczyn się wstydzi
Co ciekawe moja przyjaciółka nie krępuje sieprzy mie przebierac. Co kobieta to inna. I jak tu wiedziec jak sie zachowywac??
Druga sprawa...to problem kochania sie przy zgaszonym świetle.Wiadomo ze wtedy jest bardziej romantycznie itp...ale co jak co do końca nie można podziwiac pięknego ciała partnerki.A one dalej sie upierają,że przy zgaszonym...wrrrrr
A wiec 3 na 5 moich dziewczyn się wstydzi
Co ciekawe moja przyjaciółka nie krępuje sieprzy mie przebierac. Co kobieta to inna. I jak tu wiedziec jak sie zachowywac??
Druga sprawa...to problem kochania sie przy zgaszonym świetle.Wiadomo ze wtedy jest bardziej romantycznie itp...ale co jak co do końca nie można podziwiac pięknego ciała partnerki.A one dalej sie upierają,że przy zgaszonym...wrrrrr