• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Wspólny prysznic

Kobieta

Xairmax

Cichy Podglądacz
Czy zdarzyło się wam brać za dzieciaka z kimś wspólny prysznic np. na koloniach albo z najlepszym ziomkiem

Mężczyzna

Discovery57

Seks Praktykant
W wojsku była masówka, nowe doświadczenie, byłem trochę stremowany. Młody byczek gdzie wrzód był nagminny, bałem się żeby czasami pod wpływem ciepłej wody nie wstał. Typowy hetero który bał się że ktoś posądzi o gejostwo . 20 chłopa, młode ogiery z różnymi wielkościami, wspólny prysznic. Za starego wojska już kąpałem się sam .
Zdarzyło się że byłem na imprezie alko u znajomych i brałem prysznic z mężatka a mąż siedział przy stole i drukował.

Mężczyzna

Banisteriopsis2

Dominujący
Czy za dzieciaka... raczej sobie nie przypominam. Ale może po prostu nie przywiązywałem do tego wagi i dlatego teraz już nie pamiętam.
gdzie wrzód był nagminny
Zgłosiłeś się z tym wrzodem do lekarza? Z wrzodami nie ma żartów.
pod wpływem ciepłej wody nie wstał. Typowy hetero który bał się że ktoś posądzi o gejostwo
Raczej każdy chłop wie, że wzwód od ciepłej wody to normalka niemająca związku z orientacją seksualną.