• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Wspólne fantazje

Endo

Cichy Podglądacz
Wspólne fantazje
Mam na imię Bartek i chociaż żyję w szczęśliwym związku w którym nie brak też seksu, to lubię oderwać się od rzeczywistości "romansując" dyskretnie i anonimowo na bardziej lub mniej gorące tematy z przedstawicielkami płci pięknej.
Może to być dla jednych dziwne, ale może znajdą się też tacy których podobna forma rozrywki zainteresuje?
Czekam na odpowiedzi :)

rafal1s

Cichy Podglądacz
Mnie też to interesuje i też jestem w szczęśliwym związku.
Nie uważam żeby to było coś złego żeby sobie anonimowo pofantazjować więc jeśli mam taką okazję to korzystam, a im ostrzej tym lepiej :)

Endo

Cichy Podglądacz
Zapraszam ponownie, tutaj PW lub też do umówienia się mailowo :)

Widzę, że forum ożyło, więc pomyślałem, że odświeżę temat :) Panie zapraszam na PW.

A

Anika

Guest
W szczęsliwym związku mowicie? Tiaa... w niedzielę do kościółka, potem na obiadek do tesciowej, z dziećmi do kina, z żoną za rączkę na spacerek i na zakupy do galerii. A wieczorami? Trzepanie wacka z dupencjami z sieci... 100% samce! Nic tylko brać i się lizać, sory: fantazjować przez maila!
Ustawiam się w kolejkę jakby co;
gdzie tu się pobiera numerek na cybernumerek??
<joke ofkors> ^.^

pawmen

Cichy Podglądacz
Witam Fantazje erotyczne mogą być piękne. Sam chętnie to robię. Fantazje takie potrafią wywołać bardzo miłe podniecenie. Bardzo chętnie nawiążę kontakt z panią która też lubi ten rodzaj wzbudzania podniecenia.