• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Wspołlokatorzy

Mężczyzna

sissyboy for you

Cichy Podglądacz
Wtocilem do domu mocno porobiony.
W pokoju moich wspołlokatorow byly uchylone drzwi. Oboje nadzy I bez kontaktu. Na podłodze walały sie butelki po wódce I starta ciuchów Karoliny. Byłem tak pijany, ze wyjebalem sie wpadajac do ich pokoju. Nawet nie drgneli. Powiedzialem cos do nich i Karolina sie przebudzila. Byla tak najebana, ze wszystkie hamulce jej puściły i zaczela walić konia Dawidowi.
-rozbieraj sie.
Gdy sie rozebrałem, rzuciła mi swoje niebieskie stringi.
-wkładaj I pokaz tyłek. Mmm... widzisz te torbę przy szafie? Ubierz to.
W torbie byla czarna mini, czarne ponczochy, niebieski stanik, maska kota I peruka.
Pierwszy raz mialem na sobie kobiece ciuchy I w chuj sie sobie podobałem.
-obciagałeś
-nigdy
- dzis bedzisz robił wszystko co tylko mi przyjdzie do glowy.
Kazala mi sie wypiac i zaprzec o lozko.
on zaczal wkladac mi kutasa delikatnie w dupe. Kurwa jak to bolało. Ona zaczela mi obciagac. Doszedlem w minute w jej buzi. A ona sie usmiechnela, zaczela mnie calowac I wyplula wszystko w moje usta.
-nie polykaj
- Dopiero zaczynamy powiedzial,
wyciagajac kutasa z mojej dupy a ona jakby nigdy nic zaczela mu obciagac, prosto po wyjeciu chuja z mojej dupy.
-usiadla mu na chuju wypinajac e moim kierunku dupe
-wal mnie jak suke
On ja trzymal a ja wszedlem w jej dupe. Nigdy nie slyszalem zeby ktos tak krzyczal z bolu.
-Nie przestawaj! Wal!

Prywatne rozmowy
Pomoc Użytkownicy
    Nie dołączyłeś do żadnego pokoju.
    Do góry