• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl

Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.

Wpływ nowych relacji na preferencje łóżkowe

Mężczyzna

jakub915

Seks Praktykant
Zastanawiam się, czy nasze preferencje łóżkowe są stałe, czy może mogą zmienić się zaraz po poznaniu nowych partnerów/partnerek. Każdy z nas ma swoje upodobania i preferencje, ale czy nowy/a partner/ka może wpłynąć na nasze gusta? Przykładowo lubimy ostrzejszy seks, czy nawet zabawy z pogranicza BDSM, ale poznajemy niewinnie zachowującą się kobietę i nagle znika nam cała ochota na silniejsze doznania, natomiast pojawia się w nas potrzeba przytulania, waniliowego seksu i delikatniejszych doznań. Albo wręcz w drugą stronę, preferujemy waniliowy seks, a partner/ka wyzwala w nas najmroczeniejsze demony. Ciekawi mnie, jakie są Wasze doświadczenia w tej kwestii. Czy zauważyliście, że Wasze preferencje ewoluują adekwatnie do poznanych partnerów/ek?

Kobieta

Soulmate86

Podrywacz
Od pierwszego partnera doszły jakieś tam pozycje, gesty, słowa i fantazje, ale moi następni partnerzy nie wpłynęli na mnie w jakikolwiek, poważniejszy sposób.

Z seksu ostrego na waniliowy ciężko przejść. Tam jest za dużo emocji, adrenaliny. Przynajmniej ja tak mam. Mogę się z moim mężczyzną kochać, patrzeć mu w oczy, powiedzieć/usłyszeć czułe słówka, ale jednak elementy z tego ostrego przemycamy bo inaczej nie umiem w 100% być spełniona.