• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Wasze przygody podczas seksu analnego

Mężczyzna

Xxx1233

Cichy Podglądacz
Cześć, zamieszczam wątek do dzielenia się waszymi ciekawymi doświadczeniami podczas seksu analnego. Mogą być to zarówno wpadki jak i śmieszne sytuacje.

Mężczyzna

PerwersPiss

Nowicjusz
Zaczynamy z mężem, on ma wejsc, chciałam się rozluźnić i przypadkowo naprawde głośno, ale tak naprawde, pierdnęłam, a on: "aż poczułem powiew wiatru na kutasie". Zaczęłam się tak śmiać że aż musieliśmy chwilę poczekać.
Bardzo sexi hehe. Najważniejsze że was to rozśmieszyło a nie zniechęciło.

Mężczyzna

Grzegorz12345

Podrywacz
Cześć, zamieszczam wątek do dzielenia się waszymi ciekawymi doświadczeniami podczas seksu analnego. Mogą być to zarówno wpadki jak i śmieszne sytuacje.
Nie wiem czy to was zainteresuje ale od dawna używam gadżety erotyczne do masażu prostaty. Kilka miesięcy miałem dość cieki i delikatnie wibrujący, naszła mnie ochota na kupno czegoś większego no i przeliczyłem się z rozmiarem. Chciałem pokazać partnerce że z tym będzie więcej rozkoszy a nie mogłem sobie go całego wsadzić przez 2 godziny

Mężczyzna

Lover_of_depth

Seks Praktykant
Nie wiem czy to was zainteresuje ale od dawna używam gadżety erotyczne do masażu prostaty. Kilka miesięcy miałem dość cieki i delikatnie wibrujący, naszła mnie ochota na kupno czegoś większego no i przeliczyłem się z rozmiarem. Chciałem pokazać partnerce że z tym będzie więcej rozkoszy a nie mogłem sobie go całego wsadzić przez 2 godziny
Miałem taką sytuację z moim obecnie największym dildosem, długo robiłem do niego podejścia, przez długi czas dochodziłem do połowy, I nie mogłem się dalej rozciągnąć, ale po wielu próbach, i kilkunastu spędzonych na nim godzinach jestem w stanie spokojnie do podstawy zejść, czyli ok. 40cm, bardzo fajnie go widać na wciągniętym brzuchu hah