• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Warszawa, szukam Pani na seks bez zobowiazan

Mężczyzna

chipset24

Cichy Podglądacz
Hej, szukam Pani z Warszawy która lubi seks i chcialaby spędzić ze mna najlepiej juz ten weekend w łóżku. Dużo namiętności żadnego króliczego seksu, no chyba ze temperatura bedzie sięgała maksimum to wiadome ze szybciej w parze z klapsem. Tylko kobiety! Czekam na odpowiedzi 🙃

Mężczyzna

chipset24

Cichy Podglądacz
Oczywiscie. Najwyraźniej nie znasz kobiet skoro sądzisz, ze to ogłoszenie zadziała xd
Wydaje mi sie ze ten portal jest dla osób które na luzie podchodzą do tych spraw i lubią seks. Wole dodać tutaj ogłoszenie i spędzić fajny weekend z kobieta ktora tez po prostu lubi seks niz iść do Explo i bzykac pijana laske ktora rano powie Ci ze nie pamieta ona nie chciała 🤷
Wasze podejście świadczy o Was. I te pociski o Podlasiu 🤦 podstawówka. Powiem Wam ze ja jeszcze sprzed Buga ;) A akurat co do Podlasia to dziewczyny sa tam fajne, ładne i nie głupie ;)

Mężczyzna

Kratos

Podrywacz
Wydaje mi sie ze ten portal jest dla osób które na luzie podchodzą do tych spraw i lubią seks. Wole dodać tutaj ogłoszenie i spędzić fajny weekend z kobieta ktora tez po prostu lubi seks niz iść do Explo i bzykac pijana laske ktora rano powie Ci ze nie pamieta ona nie chciała 🤷
Wasze podejście świadczy o Was. I te pociski o Podlasiu 🤦 podstawówka. Powiem Wam ze ja jeszcze sprzed Buga ;) A akurat co do Podlasia to dziewczyny sa tam fajne, ładne i nie głupie ;)
Potwierdzam ta @Zalotka to nic ciekawego, je placki ziemniaczane z cukrem i ogólnie jest jakaś dziwna. Nic Cie nie omineło wariacie

Mężczyzna

chipset24

Cichy Podglądacz
A na jakiej podstawie tak się Tobie wydaje? A luz to oznacza: w piątek popołudniem w ciemno umówię się na rżnięcie z nieznajomym z forum?
No chyba skoro jest sie na takim forum to chyba wydaje mi sie ze jest dla normalnych ludzi. Ale widze po Was ze trafiają sie takie ewenementy które mają dziwne mysli. Tacy jesteście to tak róbcie, ale nie spamujcie mi tematu. Ogólnie w ten sposób wypowiada sie osoba co odpisuje z podtekstem na każdy możliwy post kobiety ale ma najwięcej do powiedzenia do mezczyzn. Spójrzcie na siebie bo nie wszyscy sa tacy jak wy ;)

Mężczyzna

chipset24

Cichy Podglądacz
Jesteś komunistą? Cytujesz mój post i piszesz do mnie przez "Wy"? Ogarnij się ....
Wy bo kierowane do Ciebie i do niej, nie wiem jakie masz korzenie ale komuniści raczej zwracali sie 'towarzysze'. Takim ciśnięcie ciśniesz sobie nie mi. Wszedles w temat skierowany do kobiet zeby spróbować pocisnąć? Nie ten adres

Mężczyzna

Kratos

Podrywacz
Wy bo kierowane do Ciebie i do niej, nie wiem jakie masz korzenie ale komuniści raczej zwracali sie 'towarzysze'. Takim ciśnięcie ciśniesz sobie nie mi. Wszedles w temat skierowany do kobiet zeby spróbować pocisnąć? Nie ten adres
Nie żebym się czepiał ale jedno nie wyklucza drugiego. Wy to zaimek a towarzysz to rzeczownik.
Nic nie stoi na przeszkodzie żeby ich użyć nawet w jednym zdaniu. Można na przykład powiedzieć "Czy wy oszaleliście towarzyszu?"
Pozdrawiam :)

Kobieta

Zalotka

Biegły Uwodziciel
Jaki pocisk? Na Podlasiu mówi się „daj dla niego”, „dziękuję dla ciebie” itp.
Nie połapałeś się to przyhamuj.