• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Warszawa, 32l facet poszukuje kobiety

Mężczyzna

Journey

Cichy Podglądacz
Cześć,

zgodnie z tytułem, mieszkam w Warszawie, mam 32 lata i poszukuje kobiety do układu FWB - nie interesuje mnie relacja sponsorowana.

Jeżeli chodzi o mnie to mam dobrą pracę, swoje zajawki, własne mieszkanie i auto, więc sposobów na spędzanie czasu jest wiele a i może być ktoś z okolic Warszawy.

Jeżeli chodzi o lóżko to preferuje ostrzejsza zabawę (nie znaczy to, że czasem lubię spokojniejszy ;)), lubię dominować, ale jak trzeba to mogę dać przejąć lejce kobiecie. Nie zamykam sie na nowe, lubię eksplorować i próbować, ogólnie bawić sie seksem. Poza łóżkiem to lubię pogadać o geopolityce, giełdzie, serialach, technologii i wielu innych tematach, które mniej lub bardziej śledzę.

Oczywiście cala znajomość opiera sie na dyskrecji, zaufaniu oraz wzajemnym szacunku.

Napisz na priv, tam możemy wymienić się zdjęciami i pogadać o szczegółach :)

180cm

Post skierowany do wolnych Pań.

Pozdrawiam
Journey