• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl

Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.

Walentynki

Kobieta

tagetes

Seks Praktykant
W sumie to dzień jak każdy inny, nie wymyślamy na siłę atrakcji, ale że obydwoje uwielbiamy gotować i jeść, to zapewne znowu wylądujemy w kuchni, a co się tam będzie działo oprócz tego gotowania, to już inna sprawa 😇

Mężczyzna

Szar

Podrywacz
W sumie, to nigdy nie obchodziliśmy walentynek.
Mamy zamiar zostawić dzieciaka u dziadków i wypaść gdzieś w przyszłym tygodniu, ale to bardziej z potrzeby spędzenia razem czasu, bo ostatnio mieliśmy go bardzo mało dla siebie.

Bardziej skłaniam się, by takie romantyczno-erotyczne święto obchodzić w Noc Kupały. Nie dość, że to spuścizna naszych przodków (a nie komercyjne święto z Ameryki), to przypada w o wiele dogodniejszym terminie, szczególnie jeśli chodzi o warunki pogodowe. Już od lat chciałem urządzić coś specjalnego tej nocy, ale zawsze na chceniu się kończyło, bo nawał obowiązków spychał wszystko na dalszy plan. W tym roku jednak nie odpuszczę 😁

Kobieta

niuniusia

Cichy Podglądacz
Hejka! :)

Zbliżają się walentynki, opowiedzcie o swoich planach.. :)

U mnie raczej spokojnie, może jakaś randka FWB, zobaczymy :)
My w walentynki najpierw wręczyliśmy sobie prezenty, później była kolacja, wizyta w spa, a na koniec cudowny seks w bieliźnie, którą kupiłam specjalnie na tę okazję i wspólny prysznic 😉