• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Walenie konia na obozie

Mężczyzna

Lukas69

Podrywacz
W 2012r. na koloniach wakacje po 4 klasie podstawówki.
Było nas 5 w pokoju i późnym wieczorem graliśmy, na telefonie, w rozebranego pokera.
A potem poszliśmy do swoich łózek, niby spać, ale niektórzy pod kołdrami sobie waliła niektórzy nawet opisywali co teraz dokładnie robią.

Mężczyzna

fapper

Cichy Podglądacz
W wieku 13 lat byłem na koloniach. W pokoju było nas sześciu - pięciu rówieśników i jeden 14-latek. Po obiedzie był dwugodzinny czas na drzemkę. Nikt z nas nie spał, wszyscy leżeliśmy na wyrkach w samych slipkach. Co chwila widać było, jak któremuś z nas staje penis. Wieczorem 14-latek zaproponował wspólny onan pod kołderkami. Dziś żałuję, że nie na kołderkach.

Mężczyzna

Lukas69

Podrywacz
W wieku 13 lat byłem na koloniach. W pokoju było nas sześciu - pięciu rówieśników i jeden 14-latek. Po obiedzie był dwugodzinny czas na drzemkę. Nikt z nas nie spał, wszyscy leżeliśmy na wyrkach w samych slipkach. Co chwila widać było, jak któremuś z nas staje penis. Wieczorem 14-latek zaproponował wspólny onan pod kołderkami. Dziś żałuję, że nie na kołderkach.
Miałem tak samo.