Lajf Is Brutal End Ful Of Zasadzkas End Samtajms Bi NajsYossarian napisał:A ja na kameralnej domowce, zakładajac oczywiscie ze wszystko wypali - wiadomo, life is brutal and full of zasadzkas Ale jestem dobrej mysli, a i pic hektolitrow paliwa nie zamierzam.
zawsze mozna usunac post :>Koszałek Opałek napisał:I tak oto rodzi się off topic...
Chyba jakąś książkę by dało się napisać na ten temat.
dosyć specyficzne poczucie humoru... moze nie załapalismy dlatego, że już prędzej marudziłeś, że wszędzie robi sie off topic i wtedy to nie były żarty.. pozdro :wink:Koszałek Opałek napisał:To był żart ale widzę ostatnio nikt moich dżołków nie kmini... :disgusted:
Inżynier napisał:Ja poświęcam sylwestra dla brata. Zostaje z nim w domu na Sylwestra, żeby przykro nie było. Na drugim końcu Polski czeka Moja Ukochana i Przyjaciele. Brat nie chce tam iść, bo nikogo nie zna; więc podjołem decyzje, że zostaje z nim i ojcem i ciotką. Przerażające, ale raz można tak zrobić. Czego się nie robi dla rodziny, a dziewczyna i impreza to nie rodzina. Chociaż troche żałuje.