• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Upały a bielizna.

Mężczyzna

Biszkopt

Seks Praktykant
Czy szanowni forumowicze zauważyli ,że podczas tegorocznych upałów, Panie chętnie spacerują bez biustonoszy.
Bardzo ciekawe rysują się pod koszulkami i innymi fatałaszkami , biuściki i biusty.
Te naprężone sutki różnej wielkości oraz piercing na sutkach.
Jakie macie spostrzeżenia drodzy forumowicze obu płci.

Mężczyzna

Arno45

Biegły Uwodziciel
Wcale mnie to nie dziwi, i nic w tym dziwnego, mają wywalone na nasze spojrzenie zza ciemnych okularowa, bo też robię, ich prawo

j1000

Cichy Podglądacz
Chodźcie Dziewczyny bez bielizny, nas facetów to bardzo pociąga i podnieca, a jeszcze jak się uśmiechacie jak się na Was patrzy, tylko się prosi, powiedz coś więcej ..., cudownie wyglądacie bez bielizny - Oby lato było długie i gorące.

Mężczyzna

Sebastian21

Cichy Podglądacz
Misie pysie jeśli wam tak wygodnie i komfortowo zdejmujcie śmiało. Nam to wcale nie przeszkadza choć czasem oczko poleci 😅

j1000

Cichy Podglądacz
Jesteście Najpiękniejsze bez wyjątku i bardzo pięknie wyglądacie bez bielizny, na ulicy w biurze nie zawsze pasiluje czy w Urzędzie ale zawsze można wyjść na spacer w przerwie i też odetchnąć głęboko piersią i nie tylko .Tak trzymajcie .🤚🥰

Kobieta

TylkoMy

Dominujący
Czy szanowni forumowicze zauważyli ,że podczas tegorocznych upałów, Panie chętnie spacerują bez biustonoszy.
Bardzo ciekawe rysują się pod koszulkami i innymi fatałaszkami , biuściki i biusty.
Te naprężone sutki różnej wielkości oraz piercing na sutkach.
Jakie macie spostrzeżenia drodzy forumowicze obu płci.
Dziś TYLKO nasutniki.

Mężczyzna

MadZed79

Seks Praktykant
Nic dziwnego. Ja jak tylko wracam do domu, to wyskakuję ze spodenek i majtasów, wskakuję w lekkie krótkie spodenki bez majtasów i tyle. A jak idę spać to często bez niczego. Kobietom się nie dziwię, kto by chciał być tyle godzin w ściskającej zbroi??

Mężczyzna

Maksifun69

Cichy Podglądacz
Moja kobieta jak i ja bieliznę nosimy tylko w pracy. W pracy jakoś nam się wydaje że trzeba trzymać pewne normy bo niektórym może taki widok prześwitujących sutkow przeszkadzac. Poza pracą to zero bielizny. Najlepsze są spódniczki bez majtek i cienkie topy