• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Uczulenie na lateks

Status
Zamknięty.

intersoft

Cichy Podglądacz
Powiedzcie mi moi drodzy jakie sa objawy takiego uczulenia gdzie moge szukac informacji na ten temat moze ktos sie spotkal z taka dolegliwoscia??

Kozi

Cichy Podglądacz
moja kobieta ma uczulenie na lateks.Kazdy sex w prezerwatywie sprawial jej bol.Gdy zaprzestalismy stosowania prezerwatyw bol sie nie pojawial.Nie udalo mi sie jej namowic na inne zabezpieczenie i od 3 lat kochamy sie bez niczego :)

kasiulla

Biegły Uwodziciel
Kozi a ile macie lat? Jeśli jestescie młodzi to pewnie ta sprawa, że nie twoja partnerka nie zachodzi w ciążę was nie martwi...
Ale co jeslli naprawdę keidyś bedziecie chcieli dzidziusia?
Radzę sobie zrobić badania...

sii

Biegły Uwodziciel
niekoniecznie bezplodni - a zeszta niektorzy kilka lat robia sobie dzieci a niektorzy uzywaja 100 metod antykoncepycjnyc\h na raz wpadaja :D no cush tutaj nie ma jakies reguly...zreszta NPR jest naprawde skuteczne ...jezeli tylko dobrze umiecie wyliczyc - to nie zart

Status
Zamknięty.
Prywatne rozmowy
Pomoc Użytkownicy
    Nie dołączyłeś do żadnego pokoju.
    Do góry