• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Tzw. "Galerianki"

Status
Zamknięty.

cogito2807

Cichy Podglądacz
Hej,
zdarzyło Wam się (pytanie do mężczyzn) otrzymywać propozycje od tzw. "galerianek"? Osobiście pierwszy raz natknąłem się na to dziś, dosłownie przed czterema godzinami w jednym z centrów handlowych. Wpadłem na szybkie zakupy, akurat byłem na monopolu, gdy zauważyłem dwie "dziewczynki" max 16-17 lat, które mi się przyglądają. W końcu jedna z nich podeszła bliżej i zaczęła się "głupia konwersacja". Na początku nie wiedziałem o co za bardzo chodzi, ale im głębiej zachodziliśmy w rozmowę, tym bardziej rozumiałem, że proponują mi pieszczoty oralne. Jedna z nich niewysoka brunetka była przeciętna, ale blondynka w czarnych legginsach, na których nie znalazłem śladu po odciskających się choćby najbardziej skromnych majtkach była boska. Brunetka zagadywała, blondynka była bardziej nieśmiała. Zaproponowały mi bez większych ogródek dotykanie, zrobienie ręką, a za 100 zł ustami. W pierwszej chwili byłem w szoku i naturalnie powiedziałem, żeby dały sobie spokój. Kto wie, czy nie była to jakaś podpucha. A teraz sobie siedzę w domu i marzę o wąziutkim tyłeczku blondyny... W realu chyba bym się nie odważył, ale fantazja jest piękna :)

Status
Zamknięty.
Prywatne rozmowy
Pomoc Użytkownicy
    Nie dołączyłeś do żadnego pokoju.
    Do góry