• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Trójkat

Status
Zamknięty.

seeme

Cichy Podglądacz
Każdy kiedyś miał marzenia aby stworzyć mały trójkącik :p Ja rózniej miałam takie plany, ale z biegiem czasu jakos mi przeszło.... Po prostu nie lubie sie dzielić moim partnerem, a jeszcze jakby miała byc druga laska z nami to wogóle Nawet z drugim facetem jakoś mnie nie kręci taka zabawa.
Co wy myślicie o trójkątach? Moze przeżyliscie juz coś takiego?
Dla mnie sex jest czymś intymnym, czym dzieli się dwojga ludzi którzy się naprawde kochają... Nie sądze, że osoba trzecia, jak i przeróżne zabawki są mi do tego potrzebne...
A moze podzielicie sie swymi marzeniami ze mną? Może zmienie jeszcze zdanie :p

mara

Seks Praktykant
Bardzo dużo w Tobie energi typu S... Ja nigdy nie potrzebowałem i nie potrzebuje trójkątów, uważam to za niebezpieczne zabawy.

vampa

Cichy Podglądacz
Trójkąty zdecydowanie nie. Nawet jak mój skarb sobie żartuje w tym temacie to mam ochote mu coś zrobić :p Ale zabawki to czemu nie... Dla mnie to już inna para kaloszy ;)

ruth

Seks Praktykant
Trójkątom mówie : nie :!: I myśle, że mój Skarb jest tego samego zdania. Moze jak ktos jest w luźnym związku to dla niego jest to fascynujące; wole miec partnera tylko dla siebie a poza tym spełnia moje wszelkie oczekiwania wiec nie szukam innych przygod ;-)

Młody18

Biegły Uwodziciel
ruth napisał:
Trójkątom mówie : nie :!: I myśle, że mój Skarb jest tego samego zdania. Moze jak ktos jest w luźnym związku to dla niego jest to fascynujące; wole miec partnera tylko dla siebie a poza tym spełnia moje wszelkie oczekiwania wiec nie szukam innych przygod ;-)
Popieram, jeśli się jest samemu to czemu nie, ale tak dzielić się z kimś partnerem to odpada. Jakoś nie mógłbym potem spojrzeć na siebie.
Jednak jak każdemu facetowi, takie myśli czasem chodzą mi po głowie :twisted: Ale ponieważ nie jestem już singlem to zdecydowanie też teraz mówię nie :p

seeme

Cichy Podglądacz
no macie racje i popieram ja! partner jest po to aby miec go tylko dla siebie. mi również nie jest potrzebny ktoś trzeci - jak ju z wspomniałam nie lubie się dzielic =P
ciesze się że macie podobne zdanie jak ja :arrow: moje słonko daje mi tyle że nie potrzebuje niczego wiecej i jak czasem żartujemy że zrobimy sobie trójkącik to tylko żartujemy bo oboje jesteśmy z siebie zadowoleni :D 8)

Status
Zamknięty.
Prywatne rozmowy
Pomoc Użytkownicy
    Nie dołączyłeś do żadnego pokoju.
    Do góry