• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl

Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.

To nie jest stroną do sex randek i spotkań

Kobieta

Agnieszka2

Podrywacz
Może ktoś poprostu porozmawiać a nie proponować komunikatory czy bym oceniała ich kutasy nie wspomnę o spotkaniu na sex odrazu po paru zdaniach??? Naprawdę ostatnie dni tutaj bardzo nie miło chłopcy się odnosiło do mnie

Kobieta

saymyname

Erotoman
Może ktoś poprostu porozmawiać a nie proponować komunikatory czy bym oceniała ich kutasy nie wspomnę o spotkaniu na sex odrazu po paru zdaniach??? Naprawdę ostatnie dni tutaj bardzo nie miło chłopcy się odnosiło do mnie
Zamknij priv i nie marudź.
Faceci to debile i zwyrodnialcy, trzeba być idiotką, by wdawać się z nimi w kontakty na privie.

Mężczyzna

psisko

Biegły Uwodziciel
A o czym chcesz porozmawiać:unsure:

Kobieta

Agnieszka2

Podrywacz
Zamknij priv i nie marudź.
Faceci to debile i zwyrodnialcy, trzeba być idiotką, by wdawać się z nimi w kontakty na privie.
Są też tacy co da się porozmawiać a idiotką myślę że jestem będąc na tym forum chcąc porozmawiać a nie umawiać się na sex. A odmawiając dostaję nieprzyjemne wiadomości a nawet gorsze rzeczy.

Kobieta

saymyname

Erotoman
Są też tacy co da się porozmawiać a idiotką myślę że jestem będąc na tym forum chcąc porozmawiać a nie umawiać się na sex. A odmawiając dostaję nieprzyjemne wiadomości a nawet gorsze rzeczy.
No sorry, ale nie grzeszysz rozumem.
Takie jak ty są wykorzystywane, nawet pisać poprawnie nie umiesz. Stanowisz idealny materac pod niewyżyte, bezmózgie internetowe kondomy.