• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl

Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.

Terminal w jednoosobowej dzialalności

Mężczyzna

beros

Cichy Podglądacz
Zastanawiam się nad terminalem płatniczym, ale prowadzę działalność sam, do tego większość płatności mam gotówką. Nie wiem, czy warto w ogóle to ogarniać. Z drugiej strony klienci czasem pytają o płatność kartą. Ktoś coś doradzi?

Mężczyzna

łukowianin40

Seks Praktykant
A jaka branża? No w dziesiejszych czasach blik to podstawa. Jak chcesz rozwijać działalność to trzeba inwestować

Mężczyzna

czuly_kochanek

Biegły Uwodziciel
Często klienci, którzy mają karty, są też na tyle zaawansowani, że mają Blika. Nie potrzebny Ci wtedy terminal, możesz rozliczać ich poprzez Blik na telefon. Jako, że sam prowadzisz działalność to zakładam, że jest to JDG, w przypadku spółki z o.o., by to nie przeszło.

Mężczyzna

Katmar

Cichy Podglądacz
Z tego co widzę, coraz więcej małych firm, nawet tych jednoosobowych, zaczyna mieć terminale, bo klienci są już do tego przyzwyczajeni. Nawet jeśli gotówka jeszcze się trzyma, to coraz częściej słychać pytania w stylu "a kartą można?". Z ciekawości sprawdziłem, że na stronie https://polskabezgotowkowa.pl/ jest możliwość uzyskania terminala na prostych zasadach, bez kosztów na start. Wygląda to tak, że można sprawdzić, czy się kwalifikuje i wtedy korzystać przez jakiś czas bez opłat. Może warto rzucić okiem, nawet jeśli nie od razu się zdecydujesz.

Prywatne rozmowy
Pomoc Użytkownicy
    Nie dołączyłeś do żadnego pokoju.
    Do góry