• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Temat intymny

Kobieta

Magdaa96

Cichy Podglądacz
Znacie jakiś sposób, ostatnio zaczęłam dużo ćwiczyć tak w domu , jem zdrowo aczkolwiek staram się no ale mam zatwardzenia często . Zamówiłam sobie błonnik, i pijam dużo wody mineralnej.. ale to nie wiem sama czy pomoże . Co polecacie??

Kobieta

Lesbijka

Biegły Uwodziciel
Do najbardziej lubianych i znanych zalicza się koper włoski, kminek, szałwię i miętę. Napar z połowy lub jednej łyżeczki zioła zalewa się wrzątkiem i odstawia pod przykryciem na około 15 minut. Po przecedzeniu, napar można popijać w ciągu dnia. Mnie pomagały Pozdrawiam 🥀

Mężczyzna

Banisteriopsis2

Dominujący
Zamówiłam sobie błonnik
Tzn.?
Przecież błonnik jest naturalnie zawarty w owocach i warzywach - to powinno samo w sobie pomóc na zaparcia.
Pomocne jest tu też picie kefiru lub jedzenie jogurtu naturalnego, wpływa pozytywnie na perystaltykę jelit.
Osobiście codziennie jem kilka jabłek i marchewek, regularnie jadam też buraki, do tego kilka razy w tygodniu jadam jogurty naturalne - i nie mam żadnych problemów z zaparciami.
Dodam, że nie jadam białego pieczywa ani podobnych "pustych kalorii".
Zbilansowana, zdrowa dieta jest najlepszym remedium na zaparcia.
Picie wody oczywiście też jest ważne.
A suplementy diety należy traktować jako ostateczność, poza witaminą D. I może też witaminą B12 i cynkiem u wegan.

Mężczyzna

Szczep

Biegły Uwodziciel
Znacie jakiś sposób, ostatnio zaczęłam dużo ćwiczyć tak w domu , jem zdrowo aczkolwiek staram się no ale mam zatwardzenia często . Zamówiłam sobie błonnik, i pijam dużo wody mineralnej.. ale to nie wiem sama czy pomoże . Co polecacie??
Kup prawdziwe wiejskie mleko. Jak napijesz się to problem sam się rozwiąże.

Prywatne rozmowy
Pomoc Użytkownicy
    Nie dołączyłeś do żadnego pokoju.
    Do góry