Dołączam do pytania i zapraszam na swoją grupę jeśli macie materiały na wymianę tj. Zdjęcia i filmy swoich żon dziewczyn kochanek itdWitam jak w temacie szukam kogoś (on/ona) do wymiany fotek na telegramie
Młody 26l bi zaciekawiony tylnym wejściem
Cześć możemy powysyłać coś fajnegoOdświeżam temat, jeśli ktoś chętny na telegramowy sexting pisać priv, bede za około godzinę
Też zapraszam na telegram mam trochę tego prywatnego fajnych dziewczyn @Maxio78Cześć możemy powysyłać coś fajnego
To po prostu nic innego jak komunikator, z tym że w odróżnieniu od WhatsAppa chociażby można tam ukryć swój numer telefonuA waeto wogóle zakładać ten telegram czy nie? Jak ktoś ma, niech się wypowie, jaką macie opinie po użytkowaniu z tej aplikacji? Warto/ nie warto?
Aaa okej, dzięki. Bardziej prywatna i bezpieczniejsza opcja coś jak kiedyś Signal. Oki.To po prostu nic innego jak komunikator, z tym że w odróżnieniu od WhatsAppa chociażby można tam ukryć swój numer telefonu
Tak, pod tym względem bardziej prywatna niż taki Messenger.Aaa okej, dzięki. Bardziej prywatna i bezpieczniejsza opcja coś jak kiedyś Signal. Oki.
Korzystam od lat i bardzo sobie chwalę, choć teraz pojawiło się wokół tej aplikacji, dużo kontrowersji i wątpliwości związanych z bezpieczeństwem, bo jest rosyjska.zakładać ten telegram czy nie?
Tak, zacząłem oglądać o tym jakiś film na kanale Niebezpiecznik.Korzystam od lat i bardzo sobie chwalę, choć teraz pojawiło się wokół tej aplikacji, dużo kontrowersji i wątpliwości związanych z bezpieczeństwem, bo jest rosyjska.
Nie tylko.Korzystam od lat i bardzo sobie chwalę, choć teraz pojawiło się wokół tej aplikacji, dużo kontrowersji i wątpliwości związanych z bezpieczeństwem, bo jest rosyjska.
Przecież nie trzeba dużej wyobraźni, by się domyślić, że do takich celów ją również wykorzystywano i nadal wykorzystuje, skoro daje większą anonimowość.Nie tylko.
Zamknęli jej założyciela. Przez tą "apke" dochodziło nie tylko do pedif... Ale też handlu bronią czy innych rzeczy.
Serio? Nie wiedziałemPrzecież nie trzeba dużej wyobraźni, by się domyślić, że do takich celów ją również wykorzystywano i nadal wykorzystuje, skoro daje większą anonimowość.
No przecież sam to opisujesz, jakby to było odkrycie AmerykiSerio? Nie wiedziałem
No patrz... Pomyliło mi się o kilka wieków 🫣No przecież sam to opisujesz, jakby to było odkrycie Ameryki
Rozpoczęty przez | Tytuł | Forum | Odp | Data |
---|---|---|---|---|
B | Telegram | Ogłoszenia | 4 | |
A | grupy telegram | Ogłoszenia | 0 | |
B | Telegram fantazje i wymiany | Seks fotki i filmy | 26 | |
R | Fantazje i wymiana fotkami i filmami telegram | Seks fotki i filmy | 2 | |
S | kanal telegram za free | Seks fotki i filmy | 0 |