• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl

Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.

Telefon

Mężczyzna

dario_a_z

Erotoman
Seksu nie, ale podczas masturbacji jak najbardziej. Wówczas mam siłę, żeby przystopować :)
Ale zdarzyło mi się dobierać do partnerki gdy ona rozmawiała, ale szybko kończy rozmowę, wstydziucha jedna.

Kobieta

PaniMargaret

Biegły Uwodziciel
Seksu nie, ale podczas masturbacji jak najbardziej. Wówczas mam siłę, żeby przystopować :)
Ale zdarzyło mi się dobierać do partnerki gdy ona rozmawiała, ale szybko kończy rozmowę, wstydziucha jedna.
Mój facet ze względu na pracę non stop telefonuje, czasem robię mu loda albo coś więcej gdy z kimś rozmawia. Natomiast wkurwia mnie to jak podczas seksu odbiera telefon.

Mężczyzna

Adams36

Nowicjusz
Mi też sie zdarzało kiedyś dobierać do partnerki ale szybko zostałem sprowadzony na ziemię ;)

Mężczyzna

donmatheodon

Cichy Podglądacz
Ja uwielbiam ten dreszczyk emocji kiedy się kochamy i zadzwoni koleżanka do mnie lub jakiś znajomy do mojego misia podczas seksu. Celowo przedłużamy rozmowę by zdążyć dojść w trakcie i nie dać po sobie poznać... Mega mnie to jara!
To jest mega seksi , jak jesteś tak blisko a ktoś coś do Ciebie gada i ty mówisz mhhhym xdd

Mężczyzna

Szczep

Podrywacz
Ja uwielbiam ten dreszczyk emocji kiedy się kochamy i zadzwoni koleżanka do mnie lub jakiś znajomy do mojego misia podczas seksu. Celowo przedłużamy rozmowę by zdążyć dojść w trakcie i nie dać po sobie poznać... Mega mnie to jara!
Tylko pozazdrościć takich rozmów 🤭