• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Tabu trojkat w rodzinie.

Mężczyzna

Barsa70

Cichy Podglądacz
Bylem w zwiazku z kobieta ktora lubila alkohol i seks. Jak miala ochote na jakis rodzaj seksu a niemiala jak zaspokoic tej zachcianki to robila sie agresywna awanturowala sie nawet talerzami rzucala , ale jakos udawalo mi sie spelniac te kaprysy. Lecz do czasu w wakacje do tego niedziela siedzimy w domu ona drinkuje mila atmosfera jej syn pelnoletni byl na dworzu. Ok godz 22 mowi ze idzie sie odswierzyc do lazienki wziela tel ponat godz tam byla. Wychodzi i mowi mi zebym kogos zalatwil bo chce 2 kutasy. Gdzie skad otej godz ,przegladam ogloszenia ale lipa a widze ze moja robi sie wulgarna, tlumacze jej ale nie pomagalo. Wiec taki wkurwio.. mowie ide na ul i przyprowadze pierwszego faceta jakiego spotkam nawet lumpa z pod smietnika. Pech chcial ze pierwszego spotkalem jej syna. Mowi co mama znowu sie awanturuje ,tak ale ma kaprys ze niemoge otej godz nic zalatwic. Pasierb wiedzial dlaczego matka sie awanturuje, ma 19 lat a zwoerzyl mi sie ze jeszcze nie poruchal. I jakos tak palnolem chodz pomozesz mi najpierw krzyknol ze oszalalem. Ty wrescie poruchasz i matka sie uspokoi. Pojde pierwszy i opaske jej zaloze na oczy ty wejdziesz i nic niebedziesz mowic ja bede ci mowic co robic. I tak zrobilem

Kobieta

D'Arc

Erotoman
Nie mogę się zdecydować, czy to bardziej śmieszne czy obleśne. Najchętniej dałabym taką reakcję: 🤣/🤢
I nie mogę się nadziwić, co to za czasy, gdy ludzie chwalą się takimi "osiągnięciami", kiedyś mieliby przynajmniej resztki wstydu i siedzieli cicho. A teraz - kupkają wszystkim publicznie w internecie.

Mężczyzna

Sex&Orgasm

Biegły Uwodziciel
Nie mogę się zdecydować, czy to bardziej śmieszne czy obleśne. Najchętniej dałabym taką reakcję: 🤣/🤢
I nie mogę się nadziwić, co to za czasy, gdy ludzie chwalą się takimi "osiągnięciami", kiedyś mieliby przynajmniej resztki wstydu i siedzieli cicho. A teraz - kupkają wszystkim publicznie w internecie.
Daj spokój, wziąć za lep pierd...nąc i zakopać.

Mężczyzna

Sex&Orgasm

Biegły Uwodziciel
Pewnie, nawet za Gregiem trochę tęskniłam gdy go zabrakło. Myślę, że za Tobą też bym trochę tęskniła - choć nie ukrywam, że mnie trochę irytujesz tym swoim jednorożcowo-brokatowym związkiem, ale walczę z tym 🤣
Trochę, nie wystarczy, w takim razie ,nie mogą mnie zbanować,tylko w przypadku jak będziesz mocno tęsknić mogę odejść.

Wyobraź sobie że irytuje już tak od kiedy miałem 18 lat, a teraz 45 na karku. 😉

Prywatne rozmowy
Pomoc Użytkownicy
    Nie dołączyłeś do żadnego pokoju.
    Do góry