• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Tabletko Orgasm Controle na dłuzszy sex

newo01

Cichy Podglądacz
Witam wszystkich.Chciałbym usłyszeć ,czy tabletki orgasm controle faktycznie są w stanie wydłużyć stosunek. Prosze aby wypowiedziały sie osoby ktore je faktycznie stosowały i czy był jakis efekt,jezeli tak to po jakim czasie.Moj sex trwa różnie 3/6 min,wiec nie jestem długodystansowcem.

Mężczyzna

Cipeczka12

Podrywacz
Ty Na Składniki Lepiej Patrz, Jak Masz Zamiar Kupić 😅Czytałem Że Ludzie Mają Jakieś Uczulenia Na PoJedyncze Składniki I Dostają Po Czymś Takim Szybszego Bicia Serca, Sraczki ITD 😂

Mężczyzna

Cipeczka12

Podrywacz
Witam wszystkich.Chciałbym usłyszeć ,czy tabletki orgasm controle faktycznie są w stanie wydłużyć stosunek. Prosze aby wypowiedziały sie osoby ktore je faktycznie stosowały i czy był jakis efekt,jezeli tak to po jakim czasie.Moj sex trwa różnie 3/6 min,wiec nie jestem długodystansowcem.
Szybciej Jakieś Kremy "Zamrażające" Dadzą Efekt Niż Tabletki 🤔💁‍♂️Tutaj Również Trzeba Patrzeć Na Składniki 😬 Ja Po Kombinacji Sprayu Do Głębokiego Gardła Z Poppersami Się PoRzygałem Akurat 😂 Penis MógłBy Być Czerwony I Szczypać Mocno, Jak U Ludzi Z Alergią Na Sezam/Orzechy 😉