• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Szybko dochodzę podczas masturbacji

Mężczyzna

Szar

Biegły Uwodziciel
Boję się ,że w prawdziwym stosunku nie dam rady i dojde bardzo szybko
Hmmm... Przy masturbacji też szybko dochodzę, ale podczas uprawiania seksu już nie. Może dlatego, że onanizowanie się traktuję bardziej jako szybkie rozładowanie napięcia seksualnego, a przy seksie chcę się cieszyć każdą chwilą i staram się rozładowywać jak najwolniej 😜
Jak jeszcze nie masz żadnych doświadczeń, to nie katuj się takim zamartwianiem. Wszystko przed Tobą, dowiesz się sam i będziesz wiedział, czy w ogóle jest się czym przejmować.

Mężczyzna

Jagczy

Nowicjusz
Nie wiem szczerze powiedziawszy. Sam zamawiałem przez internet i taka opcja zamawiania o wiele bardziej mi pasuje niż kupowanie stacjonarnie. Nikt nie wie co kupuje, jakie mam problemy a jednak kupowanie czegoś takiego o czymś świadczy. Wpisz sobie oc wipes w google i wyskoczy Ci spora lista sklepów w których to dostaniesz.