Poznawaj dziewczyny i nabywaj pewności siebie, w końcu znajdziesz taką, z która Cię rozprawiczy
. Nie przejmuj się wiekiem, jest dużo takich którzy w jeszcze starszym wieku tracą dziewictwo. A pewności siebie idzie nabyć, mówię Ci to na podstawie własnego doświadczenia, gdyż sam się tak zmieniłem w przeciągu 2 lat, że z człowieka dla którego zagadanie do obcej dziewczyny na korytarzu było abstrakcją, zamieniłem się w takiego co do obcych dziewczyn w każdym miejscu zagadywał odruchowo, nawet nie myśląc o tym i bynajmniej tego nie planując.
A jeśli już Ci się uda nabrać pewności siebie to pamiętaj by jej używać w dobrych celach, by nie ranić tych dziewczyn które tej pewności nie mają.
Podczas poznawania dziewczyn możesz udawać kogoś pewniejszego niż w rzeczywistości jesteś i lepiej obeznanego w relacjach damsko-męskich, ale w taki sposób by po prostu takie wrażenie wychodziło z Twoich wypowiedzi w formie kontekstu, nie przechwalaj się wprost bo przechwalanie się jest "błe". (i nie kłam, bo kłamanie też jest "be"
, a co najwyżej koloryzuj, pokazuj się po prostu z dobrej strony, w tym nie ma nic złego, każdy tak robi)
PS. Ale ostatecznie i tak największą radość i szczęście będziesz miał nie z pewności siebie i powodzenia w poznawaniu wielu dziewczyn, a z poznania tej jedynej, w której się zakochasz z wzajemnością
.