• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl

Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.

Szukam asystentki

Mężczyzna

olek163

Nowicjusz
Szukam kobiety raczej starszej ode mnie (33-45 a może nawet starszej, lecz nie przesadnie), która potrafi na prawdę zrozumieć, że ludzie w dużo gorszej sytuacji życiowej też potrzebują bliskości drugiej osoby, namiętności i interakcji intymnej. Kobiety już będącej asystentką seksualną osób niepełnosprawnych lub zamierzającej nią zostać. Kim jest asystent(ka) seksualny(a) osób z niepełnosprawnościami? Pewnie czytając to myślicie od razu o prostytutce. Nic bardziej mylnego. Prostytutka to kobieta świadcząca usługi seksualne w celu osiągnięcia korzyści majątkowej.
Asystent(ka) seksualny(a) osób z niepełnosprawnościami to osoba, która wspiera osoby z ograniczeniami nie tylko fizycznymi w odkrywaniu ich potrzeb intymnych, pomagając im w rozwijaniu poczucia własnej wartości i budowaniu relacji z ciałem. Takimi asystentami mogą być zarówno kobiety, jak i mężczyźni, a ich pomoc jest dostosowana do indywidualnych potrzeb klienta, zawsze z zachowaniem pełnego profesjonalizmu i empatii. Szczerze wątpię, że na tym forum a tym bardziej w Polsce są osoby będące takimi chociażby niedyplomowanymi asystentami. Mam jednak nadzieję że się mylę.