• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Szanowne Panie z Warszawy lub z Łodzi, czy temat fetyszy jest Przez Was lubiany?

Mężczyzna

Alii

Cichy Podglądacz
Hej, mam 28 lat, sprawa może dziwna, ale może też będzie ktoś, kto byłby zainteresowany tematem. Jest też to dla mnie nowość i dopiero się otwieram na swoje potrzeby, które wychodzą poza szablon, a gdzie jak nie tu, szukać podobnych sobie ludzi :)

Mianowicie mam taki fetysz, że chciałbym spróbować jak najwięcej fetyszy z kobietą, na które ona ma ochotę - nie wiem, czy istnieje na to terminologia😅 - nie jest to fantazja niedojrzałego faceta, tylko tłumione pragnienie, które chciałbym zrealizować. jak wspomniałem, jest to dla mnie nowość.
Jeżeli naruszam zasady forum, proszę o wyrozumiałość.
szukam po prostu Pani, która ma dużą chęć na fetysze, ale może też nie znalazła kogoś, z kim mogłaby je spełnić.
Jeżeli temat byłby dla Ciebie interesujący, to się odezwij proszę :)
Najchętniej Warszawa lub Łódź :)

Prywatne rozmowy
Pomoc Użytkownicy
    Nie dołączyłeś do żadnego pokoju.
    Do góry