Witam serdecznie wszystkich zgromadzonych tu forumowiczów. Nie będę pisać Bóg wie czego gdyż nie o to w tym chodzi, napiszę co najważniejsze i mam nadzieję, że mi coś doradzicie. Więc tak jestem matką dorosłego 30 letniego syna, wychowuję go sama od około 15 lat. Ostatnio mój syn zakomunikował mi że spotyka się z pewną dziewczyną lecz ma pewien problem, mianowicie powiedział że nie wie jak się zabrać za do uprawiania seksu. Powiedział mi, że nie wie jak wygląda Kobieta w seksownej bieliźnie ani nagie ciało Kobiety… Ja mówiłam mu żeby sie nie bał i próbował mu to tłumaczyć ale po upływie dwóch miesięcy znów przyszedł i powiedział, że nic się nie ruszył w tej sprawie gdyż boi się że sparaliżuje go widok Kobiety w stringach a co dopiero gołe ciało… na pytanie jak mam mu w takim razie pomóc zasugerował że oboje jesteśmy dorosłymi ludźmi i zapytał czy ja jako jego matka nie pozwoliłaby mu na to zeby obejrzał mnie w stringach i mógł się zaznajomić z tym widokiem. Poprosił mnie o to sugerując że to pomoże przełamać mu się w pewnym stopniu i jak będę mogła to mogę mu również pokazać się nago… zaznaczył że nie chodzi o żaden stosunek między nami bo to przecież chore ale o zwykłe pokazanie się mu chociaż w bieliźnie jeśli nago to za dużo dla mnie to on to rozumie i prosi czy bym mu nie pomogła zaznajomić się z tym widokiem aby nie czuł takiego stresu w polaczeniu z brakiem odwagi i ja w tym momencie nie wiem co mam zrobić czy jako matka mam się przychylić do jego prośby i zgodzić na to aby mu w jakimś stopniu pomóc się zaznajomić z kobietą w samej seksownej bieliźnie czy jest to niestosowne i nie powinnam się na to godzić ?? Z jednej strony wiem że do niczego przecież między nami nie dojdzie a mogłabym mu pomóc żeby chłopak właśnie wiedział czego sie spodziewać a nie żeby jak on to powiedział doszło do zbliżenia jego z ową dziewczyną a on dostanie szoku i go zamuruje, z drugiej strony nie wiem czy to odpowiednie rozwiązanie tego problemu i jestem w kropce nie wiedząc co mam zrobić. Być może ktoś z was był w podobnej sytuacji lubi doradzi jako osoba trzecia coś mądrego. Będę wdzięczna za każdą odpowiedź oraz poświęconą uwagę mojemu postowi. Pozdrawiam serdecznie.