• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl

Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.

Sweterki na guziki fetysz kto lubi?

Kobieta

AgaAgnieszka

Dominujący
cipka w miejscu cycków - to akurat musisz mi przetłumaczyć jak by to miało wyglądać
błagam nie proś mnie bo popłakałam się ze śmiechu po analizie jak by to miało wyglądać i ledwie się uspokoiłam a @NormalnieNienormalny nie wytrzymał mnie słuchać jak się zaśmiewam :)
Ale to prawie jak anal, rozchylasz piersi a tam cipka :p :p 😂 😂 😂 😂 😂

Krzysiek wybacz potrzebuję kolejnych 20 minut na uspokojenie się :ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO:

Mężczyzna

Banisteriopsis2

Erotoman
Nie słyszałem o takim fetyszu.
Odnośnie kardiganów, to kojarzę zespół The Cardigans, jednak o czymś takim jak kardigany też nie słyszałem.
że pod spodem jest tylko mokra cipeczka
A ja zawsze myślałem, że tzipka jest pod majteczkami lub ew. spódniczką, sukienką czy spodniami, a nie pod sweterkiem. Wysokość nie ta.
ledwie się uspokoiłam a @NormalnieNienormalny nie wytrzymał mnie słuchać jak się zaśmiewam
Czyli NormalnieNienormalny to Twój partner?

Kobieta

AgaAgnieszka

Dominujący
Zazdroszczę mu.
Tak często się z Tobą zgadzam, i mam na tyle podobne poczucie humoru, że na pewno też bym się z Tobą dobrze dogadywał. :)
Niezależnie od tego, czy nosisz sweterki na guziki, czy nie.
Nie ma czego.
I nie zawsze jest kolorowo.
Cholera nawet nie doczytałam co on na te moje sweterki i czy powinny być guziki czy nie, ale może dlatego tak chętnie chodzi ze mną na zakupy. Tak teraz się to zgadzało by ;) 😂

ps Doczytałam ale nic nie napisał
@NormalnieNienormalny oć tu, tłumacz się co z tymi sweterkami żeby nie wyszło że offtopikuję i znów oberwę od moda.

Mężczyzna

NormalnieNienormalny

Seks Praktykant
Zazdroszczę mu.
Tak często się z Tobą zgadzam, i mam na tyle podobne poczucie humoru, że na pewno też bym się z Tobą dobrze dogadywał. :)
Niezależnie od tego, czy nosisz sweterki na guziki, czy nie.
Samo dogadywanie się to nie wszystko. Musisz mieć to coś czego nie masz.
Nie nosi sweterków więc to tylko twoje "fantazje"
Miałem być kulturalny więc jestem @AgaAgnieszka 😌

Mężczyzna

Banisteriopsis2

Erotoman
Fajnie się odpina takie sweterki kobiecie podczas seksu
Jak dla mnie, ogólnie fajne jest odpinanie kobiecie guzików, a także rozpinanie zamka błyskawicznego.
I mam nadzieję, że kobiety na ogół również lubią swoim partnerom rozpinać rozporki.
Guzików bym tutaj nie wyróżniał. IMHO liczy się sam fakt rozbierania partnerki/partnera.
Musisz mieć to coś czego nie masz.
Skąd wiesz, czego nie mam, a co mam? Nie znasz mnie.
A to, co piszę na forum, ukazuje tylko małą część moich cech.
Nie nosi sweterków więc to tylko twoje "fantazje"
Nie mam żadnych fantazji o Adze w sweterkach (zresztą nawet nie wiem, jak Aga wygląda) - po prostu chciałem, żeby nie było offtopu, dlatego o tym wspomniałem. A przy okazji była to też ogólna, luźna dywagacja. Połączona ze swoistym komplementem dla Agi.
Nie traktuj tego, co piszę, zbyt poważnie ani zbyt osobiście.
Chciałem, żeby było miło i przyjemnie.
Ty jednak napisałeś na to coś o moich brakach i moich fantazjach - jakbyś negatywnie się do mnie nastawił z powodu tego co napisałem. Wyluzuj.
I nie zawsze jest kolorowo.
Podobno kłótnie w związku są czymś wręcz zdrowym, o ile nie są zbyt gwałtowne ani zbyt częste.
Chyba w żadnym związku nie jest zawsze tylko kolorowo.
Bycie ze sobą na dobre i na złe to wartościowa rzecz właśnie dlatego, że jest na dobre i na złe. Gdyby było tylko na dobre, nie miałoby aż takiej wartości.