• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl

Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.

Super sposób na orgazm z drugą dziewczyną

N

Napalona_Lesba

Guest
Oczywiście tak w ogóle to najbardziej lubię jak moje kochanki penetrują moją cipkę różnymi przedmiotami - im grubszymi, tym lepiej. Uwielbiam nawet jak mi robią fisting waginalny i pchają swoją dłoń mega-głęboko w moją pochwę, tak że aż czuję ucisk na macicę💦💦💦🔥🔥🔥 Ale czasami, tak poza penetracją, zabawiamy się też w taki sposób, że jedna z nas siada okrakiem na piersiach drugiej i intensywnie trze swoją łechtaczką o jej sutki. Zawsze kończy się to potokiem śluzu na piersiach, oooooooooch 💦💦💦💦💦🔥🔥🔥🔥🔥

N

Napalona_Lesba

Guest
Myślę że... wbrew temu co twierdzą niektóre zagorzałe heteryczki, do takiego stanu doprowadzi kobietę tylko druga kobieta...

N

Napalona_Lesba

Guest
a próbowałaś chociąż raz z facetem?
Nie, ale nie zamiarzam, bo męskie ciało nie jest w ogóle podniecające (dla mnie). A żeby mieć dobrą penetrację nie potrzebuję faceta, kobieta może mi włożyć co tylko mi się zamarzy, coś dużo większe od penisa, a nawet własną pięść.

Stripchat
Prywatne rozmowy
Pomoc Użytkownicy
    Nie dołączyłeś do żadnego pokoju.
    Do góry