• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Sukienka

Mężczyzna

PanCiacho

Instruktor seksu
Witam Drogie Panie :)
Chciałbym Was prosić o pomoc.
Założyłem temat w tym dziale,gdyż wydał mi się najwłaściwszy.
Od dłuższego czasu przeglądając strony internetowe z damską odzieżą poszukuję pewnego rodzaju sukienki. Niestety nie jestem znawcą mody i nie potrafię doprecyzować o jaki rodzaj sukienki mi chodzi. Spróbuję ubrać to w męskie słowa: sukienka na cienkich ramiączkach,która kończy się dosłownie tuż za linią pośladków. Logika podpowiada,że może to być miniówa ale te mini,które sprawdzałem w internecie wydają się zbyt długie. Co jeszcze z cech szczególnych? Jest obcisła,i to bardzo... Niestety kobiety,która zazwyczaj nosi taką kreację spytać o to nie mogę :(.
Czy to wystarczy? Jeśli chcecie,żebym doprecyzował to pytajcie proszę :)
Jakbyście jeszcze potrafiły dać mi namiar na miejsce,gdzie mógłbym takie cudo znaleźć to już byłbym w Siódmym Niebie :)
Pomożecie :)?
Pozdrawiam.

Mężczyzna

cd.Eve

Dominujący
Witam Drogie Panie :)
Chciałbym Was prosić o pomoc.
Założyłem temat w tym dziale,gdyż wydał mi się najwłaściwszy.
Od dłuższego czasu przeglądając strony internetowe z damską odzieżą poszukuję pewnego rodzaju sukienki. Niestety nie jestem znawcą mody i nie potrafię doprecyzować o jaki rodzaj sukienki mi chodzi. Spróbuję ubrać to w męskie słowa: sukienka na cienkich ramiączkach,która kończy się dosłownie tuż za linią pośladków. Logika podpowiada,że może to być miniówa ale te mini,które sprawdzałem w internecie wydają się zbyt długie. Co jeszcze z cech szczególnych? Jest obcisła,i to bardzo... Niestety kobiety,która zazwyczaj nosi taką kreację spytać o to nie mogę :(.
Czy to wystarczy? Jeśli chcecie,żebym doprecyzował to pytajcie proszę :)
Jakbyście jeszcze potrafiły dać mi namiar na miejsce,gdzie mógłbym takie cudo znaleźć to już byłbym w Siódmym Niebie :)
Pomożecie :)?
Pozdrawiam.
Chociaż nie jestem Panią, ale jako takie pojęcie mam to pomyślałem, że się wypowiem. Jeżeli chodzi Ci mniej więcej o coś takiego jak na zdjęciu, wpisz w wyszukiwarkę " micro mini", coś tam na pewno wyskoczy .
Chociaż łatwiej znaleźć taką micro mini spódniczkę 😉
IMG_20240719_211301.jpg

Mężczyzna

PanCiacho

Instruktor seksu
Dzięki!
Oczywiście zdanie Panów też jest ważne,biorę pod uwagę każdą opinię,która może pomóc.
Szukam mniej-więcej czegoś takiego jak na zdj.,chociaż kilka cm mniej by nie zaszkodziło ;)
K-O-N-I-E-C-Z-N-I-E musi to być sukienka,nie spódniczka :)