• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Strap-On

Mężczyzna

SpragnionyWrażeń7

Cichy Podglądacz
Cześć!
Od pewnego czasu mam mega zachciankę na to, aby poczuć się w łóżku jak moja żona, i zaobczyć jak to jest po drugiej stronie. Wyobrażam sobie wtedy, że zachowuje się podobnie jak ona, reaguję tak jak ona, na to co by robiła.
Miał też ktoś takie fantazje? A co czujecie dziewczyny jak wyobrażacie sobie, że na chwilę przejmujecie rolę faceta w łóżku? Jest to dla Was ekscytujące?
Buźka 😙

Mężczyzna

Luki6593

Nowicjusz
Cześć!
Od pewnego czasu mam mega zachciankę na to, aby poczuć się w łóżku jak moja żona, i zaobczyć jak to jest po drugiej stronie. Wyobrażam sobie wtedy, że zachowuje się podobnie jak ona, reaguję tak jak ona, na to co by robiła.
Miał też ktoś takie fantazje? A co czujecie dziewczyny jak wyobrażacie sobie, że na chwilę przejmujecie rolę faceta w łóżku? Jest to dla Was ekscytujące?
Buźka 😙
Identycznie mam

Kobieta

kasiamalan

Nowicjusz
Fajne urozmaicenie do łóżka. Od czasu do czasu fajnie by się sprawdził. Sama nigdy nie próbowałam ale ogólnie wydaje mi się że wielu facetom raz na jakiś czas by się to podobało