Brzmi i bardzo prawdziwie (wszak uczymy sie cale zycie), ale jest tez w tym duzo pozytywnych emocji bo w dobrym nastroju widac jestes gotowa nawet majac 60 lat skakac na jednej nodze. Wiek to tylko liczba najwazniejsze to chyba zadbac o samopoczucie i skupiac sie na pozytywnych emocjachCzasem mnie tak wszystko dziwi w świecie, że czuję się na lat 8 maxz drugiej strony czasem czuję się umysłowo na minimum 60, to wtedy gdy mam wrażenie, że już wszystko słyszałam. I tak sobie żyję, raz jako 8 a raz jako 60-latka
![]()
Śmiem twierdzić, że najlepsze relacje i najlepszy seks miałem po 40-tce z kobietami po 40-tce.Starsze kobiety są świetne.
Spotykałem się z kobietami w przedziale 45-55 i nie odstają one niczym od młodszych w wieku 18-45.
To też jest każdego indywidualna preferencja.
He he. Nie oszukuj i nie kombinuj. Chciało by się po obracać 20-stki, tylko już kaszel, zadyszka i kondycja nie taCzy ja wiem...
Mam około 5 dych na karku i takie powiedzmy 20latki są dla mnie passe
Z kimś mnie pomyliłeś, może z ojcem.He he. Nie oszukuj i nie kombinuj. Chciało by się po obracać 20-stki, tylko już kaszel, zadyszka i kondycja nie ta![]()
Sraty taty, dupa w kraty.Z kimś mnie pomyliłeś, może z ojcem.
Póki co wolę 40, 50-latki. Więcej wiedzą, więcej umieją... Polecam.
A 20-latki zbyt mi się z dziećmi kojarzą, zwłaszcza, że dzisiejsze mają nasrane w głowach (usredniam, bo nie kazda).
Najlepiej jakby sie kobiety wypowiedzialy, ale według wszelkich badan starsze kobiety sa bardziej otwarte i mniej skrempowane przedewszystkim wiedza czego chca , a mlodsze poszukuja doznan aby osiagnac satysfakcje . To jest jak wybór między podróżą a przygodą kazdy jest gotowy na co innego , fajnie jakby mozna bylo przezyc, poznac i poczuc w jednym zyciu wszystko ale coz nie da sieSraty taty, dupa w kraty.
Starsi faceci lecą na młode laski, często jak ćmy w ogień, i jest zbadane klinicznie, potwierdzone laboratoryjnie i dowiedzione procesowo.
I nie do końca bez wzajemności. Jednak problem, który się pojawia przy okazji takich relacji, to to że młode dupki mają wysokie wymagania od możliwości faceta, i nie chodzi o seks ale ogólnie możliwości życiowe. One chcą imprezować, jeździć i ogólnie poszaleć, i w tym punkcie "staruszkowie" 50+ już wysiadają.
Nie będzie mi kobieta mówić co ma mi się podobać. Prawda jest taka, że dupki 20+, są bardziej atrakcyjne dla tatuśków od 40-ek, a i niejeden tatusiek, mimo ubytków kondycyjnych, w łóżku przebije rówieśników doświadczeniem. Co nie znaczy, że zaraz dochodzi do masowych zdrad i rozwodów. Zaprzeczanie temu i powoływanie się na nierozgarnięcie młodych lasek, to jakieś pitolenie. To są już dojrzałe emocjonalnie i ogarnięte kobiety. Problem leży w tym, że tatusiek, jeżeli nie jest ironmanem, to z tym towarzystwem już po górach nie połazi, i woli posiedzieć w domku, niż biegać po klubach, koncertach, czy innych iwentach.Najlepiej jakby sie kobiety wypowiedzialy, ale według wszelkich badan starsze kobiety sa bardziej otwarte i mniej skrempowane przedewszystkim wiedza czego chca , a mlodsze poszukuja doznan aby osiagnac satysfakcje . To jest jak wybór między podróżą a przygodą kazdy jest gotowy na co innego , fajnie jakby mozna bylo przezyc, poznac i poczuc w jednym zyciu wszystko ale coz nie da sie![]()
A jeszcze jest problem, jak potrafią nas potraktować te starsze, a jak się odgryziemy, to się może zrobić niezłe piekiełko w babski narożniku(...) To są już dojrzałe emocjonalnie i ogarnięte kobiety. Problem leży w tym, że tatusiek, jeżeli nie jest ironmanem, to z tym towarzystwem już po górach nie połazi, i woli posiedzieć w domku, niż biegać po klubach, koncertach, czy innych iwentach.
Chodziło mi o to ze nie ma w tym wszystkim reguły kazda kobieta jest inna. Masz napewno duzo racji w tym ze taka młodsza kobieta dla starszego faceta bedzie niczym ksiezniczka , ale w druga strone to nie zadziala przy tak duzej róznicy wieku . Wiec jezeli nawet dojdzie miedzy takimi ludzmi do czegos to po pierwsze primo bedziesz musial za to zaplacicNie będzie mi kobieta mówić co ma mi się podobać. Prawda jest taka, że dupki 20+, są bardziej atrakcyjne dla tatuśków od 40-ek, a i niejeden tatusiek, mimo ubytków kondycyjnych, w łóżku przebije rówieśników doświadczeniem. Co nie znaczy, że zaraz dochodzi do masowych zdrad i rozwodów. Zaprzeczanie temu i powoływanie się na nierozgarnięcie młodych lasek, to jakieś pitolenie. To są już dojrzałe emocjonalnie i ogarnięte kobiety. Problem leży w tym, że tatusiek, jeżeli nie jest ironmanem, to z tym towarzystwem już po górach nie połazi, i woli posiedzieć w domku, niż biegać po klubach, koncertach, czy innych iwentach.
Nie koniecznie.(...) bedziesz musial za to zaplacica jak nie to bedzie jakas przelotna znajomosc(...)
20 lat roznicy Aga to zaraz bedzie trzeba pampersy zakladac gdy kobieta stanie sie wulkanem namietnosci i rozkoszy osiagajac piekny wiek 40 lat i bedzie miała chec przezywac to na co nie miala odwagi wczesniej .Nie koniecznie.
Ja tam bym poleconym wysłała, mniejsze ryzyko, że dostaniesz z liściaMam koleżankę która ma 60 lat. Szczupła wysportowana . Jak się z nią spotykam u znajomych na imprezie to często rozmawiać o wszystkim i też o sexie. Ona opowiada mi wszystko o sexie i ja jej też. Tak się zastanawiam czy powiedzieć jej że bym ją przelecieć.
Ile masz lat dzieciaku?20 lat roznicy Aga to zaraz (...)
Jestem starszy niż internet! ale skupmy sie na czyms innym a ty?Ile masz lat dzieciaku?
No widzisz? Dzieciak jesteśJestem starszy niż internet!
Bredzisz... To jak piszesz "staruszkowie" świadczy tylko o tym, że do 50-tki Ci daleko, więc nie możesz wiedzieć o czym piszesz. Albo jesteś takim "staruszkiem" i ślinisz się na młode siksy. Ale to już Twój problem.Sraty taty, dupa w kraty.
Starsi faceci lecą na młode laski, często jak ćmy w ogień, i jest zbadane klinicznie, potwierdzone laboratoryjnie i dowiedzione procesowo.
I nie do końca bez wzajemności. Jednak problem, który się pojawia przy okazji takich relacji, to to że młode dupki mają wysokie wymagania od możliwości faceta, i nie chodzi o seks ale ogólnie możliwości życiowe. One chcą imprezować, jeździć i ogólnie poszaleć, i w tym punkcie "staruszkowie" 50+ już wysiadają.
Rozpoczęty przez | Tytuł | Forum | Odp | Data |
---|---|---|---|---|
L | Czy starsze kobiety lubią młodszych? | Fantazje erotyczne | 3 | |
T | Starsze kobiety | Fetysze i perwersje | 0 | |
S | Dlaczego starsze kobiety wolą młodszych? | Seks | 20 | |
K | Starsze panie | Fetysze i perwersje | 30 | |
R | Młody student na stałe, tylko starsze Warszawa | Ogłoszenia | 0 |