• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl

Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.

Starsze kobiety.

Mężczyzna

mlstpk

Cichy Podglądacz
Starsze kobiety są świetne.
Spotykałem się z kobietami w przedziale 45-55 i nie odstają one niczym od młodszych w wieku 18-45.
To też jest każdego indywidualna preferencja.

Mężczyzna

Noigel

Podrywacz
Czasem mnie tak wszystko dziwi w świecie, że czuję się na lat 8 max 😂 z drugiej strony czasem czuję się umysłowo na minimum 60, to wtedy gdy mam wrażenie, że już wszystko słyszałam. I tak sobie żyję, raz jako 8 a raz jako 60-latka 😆
Brzmi i bardzo prawdziwie (wszak uczymy sie cale zycie), ale jest tez w tym duzo pozytywnych emocji bo w dobrym nastroju widac jestes gotowa nawet majac 60 lat skakac na jednej nodze. Wiek to tylko liczba najwazniejsze to chyba zadbac o samopoczucie i skupiac sie na pozytywnych emocjach
jest duzo tez budujacych powiedzen dla kobiet.
Kobieta jest jak butelka wina, czym starsza tym lepsza. Moim zdaniem nie slusznie doceniamy wyglad fizyczny pomijajac wenetrzne piekno i dojrzalosc. Dobrze jak oba aspekty ida w parze jednak ten drugi przewyzsza pierwszemu gdyz ten pierwszy jest ulotny. Ze specjalna dedykacja w watku melomanow.

Mężczyzna

dario_a_z

Erotoman
Starsze kobiety są świetne.
Spotykałem się z kobietami w przedziale 45-55 i nie odstają one niczym od młodszych w wieku 18-45.
To też jest każdego indywidualna preferencja.
Śmiem twierdzić, że najlepsze relacje i najlepszy seks miałem po 40-tce z kobietami po 40-tce.

Mężczyzna

dario_a_z

Erotoman
He he. Nie oszukuj i nie kombinuj. Chciało by się po obracać 20-stki, tylko już kaszel, zadyszka i kondycja nie ta ;)
Z kimś mnie pomyliłeś, może z ojcem.
Póki co wolę 40, 50-latki. Więcej wiedzą, więcej umieją... Polecam.
A 20-latki zbyt mi się z dziećmi kojarzą, zwłaszcza, że dzisiejsze mają nasrane w głowach (usredniam, bo nie kazda).

Mężczyzna

Hakuzery

Cichy Podglądacz
Z kimś mnie pomyliłeś, może z ojcem.
Póki co wolę 40, 50-latki. Więcej wiedzą, więcej umieją... Polecam.
A 20-latki zbyt mi się z dziećmi kojarzą, zwłaszcza, że dzisiejsze mają nasrane w głowach (usredniam, bo nie kazda).
Sraty taty, dupa w kraty.
Starsi faceci lecą na młode laski, często jak ćmy w ogień, i jest zbadane klinicznie, potwierdzone laboratoryjnie i dowiedzione procesowo.
I nie do końca bez wzajemności. Jednak problem, który się pojawia przy okazji takich relacji, to to że młode dupki mają wysokie wymagania od możliwości faceta, i nie chodzi o seks ale ogólnie możliwości życiowe. One chcą imprezować, jeździć i ogólnie poszaleć, i w tym punkcie "staruszkowie" 50+ już wysiadają.

Mężczyzna

Noigel

Podrywacz
Starsi faceci lecą na młode laski, często jak ćmy w ogień, i jest zbadane klinicznie, potwierdzone laboratoryjnie i dowiedzione procesowo.
I nie do końca bez wzajemności. Jednak problem, który się pojawia przy okazji takich relacji, to to że młode dupki mają wysokie wymagania od możliwości faceta, i nie chodzi o seks ale ogólnie możliwości życiowe. One chcą imprezować, jeździć i ogólnie poszaleć, i w tym punkcie "staruszkowie" 50+ już wysiadają.
Najlepiej jakby sie kobiety wypowiedzialy, ale według wszelkich badan starsze kobiety sa bardziej otwarte i mniej skrempowane przedewszystkim wiedza czego chca , a mlodsze poszukuja doznan aby osiagnac satysfakcje . To jest jak wybór między podróżą a przygodą kazdy jest gotowy na co innego , fajnie jakby mozna bylo przezyc, poznac i poczuc w jednym zyciu wszystko ale coz nie da sie :D

Mężczyzna

Hakuzery

Cichy Podglądacz
Najlepiej jakby sie kobiety wypowiedzialy, ale według wszelkich badan starsze kobiety sa bardziej otwarte i mniej skrempowane przedewszystkim wiedza czego chca , a mlodsze poszukuja doznan aby osiagnac satysfakcje . To jest jak wybór między podróżą a przygodą kazdy jest gotowy na co innego , fajnie jakby mozna bylo przezyc, poznac i poczuc w jednym zyciu wszystko ale coz nie da sie :D
Nie będzie mi kobieta mówić co ma mi się podobać. Prawda jest taka, że dupki 20+, są bardziej atrakcyjne dla tatuśków od 40-ek, a i niejeden tatusiek, mimo ubytków kondycyjnych, w łóżku przebije rówieśników doświadczeniem. Co nie znaczy, że zaraz dochodzi do masowych zdrad i rozwodów. Zaprzeczanie temu i powoływanie się na nierozgarnięcie młodych lasek, to jakieś pitolenie. To są już dojrzałe emocjonalnie i ogarnięte kobiety. Problem leży w tym, że tatusiek, jeżeli nie jest ironmanem, to z tym towarzystwem już po górach nie połazi, i woli posiedzieć w domku, niż biegać po klubach, koncertach, czy innych iwentach.

Kobieta

aga02

Cichy Podglądacz
(...) To są już dojrzałe emocjonalnie i ogarnięte kobiety. Problem leży w tym, że tatusiek, jeżeli nie jest ironmanem, to z tym towarzystwem już po górach nie połazi, i woli posiedzieć w domku, niż biegać po klubach, koncertach, czy innych iwentach.
A jeszcze jest problem, jak potrafią nas potraktować te starsze, a jak się odgryziemy, to się może zrobić niezłe piekiełko w babski narożniku ;)

Mężczyzna

Noigel

Podrywacz
Nie będzie mi kobieta mówić co ma mi się podobać. Prawda jest taka, że dupki 20+, są bardziej atrakcyjne dla tatuśków od 40-ek, a i niejeden tatusiek, mimo ubytków kondycyjnych, w łóżku przebije rówieśników doświadczeniem. Co nie znaczy, że zaraz dochodzi do masowych zdrad i rozwodów. Zaprzeczanie temu i powoływanie się na nierozgarnięcie młodych lasek, to jakieś pitolenie. To są już dojrzałe emocjonalnie i ogarnięte kobiety. Problem leży w tym, że tatusiek, jeżeli nie jest ironmanem, to z tym towarzystwem już po górach nie połazi, i woli posiedzieć w domku, niż biegać po klubach, koncertach, czy innych iwentach.
Chodziło mi o to ze nie ma w tym wszystkim reguły kazda kobieta jest inna. Masz napewno duzo racji w tym ze taka młodsza kobieta dla starszego faceta bedzie niczym ksiezniczka , ale w druga strone to nie zadziala przy tak duzej róznicy wieku . Wiec jezeli nawet dojdzie miedzy takimi ludzmi do czegos to po pierwsze primo bedziesz musial za to zaplacic :D a jak nie to bedzie jakas przelotna znajomosc przygoda nic trwalego i w tym problem ze mozna tez zwiazac sie ze starsza kobieta i udac sie w podroz i tez przezywac przygody nie robiac z siebie wariata :D

Mężczyzna

cichyseba

Nowicjusz
Mam koleżankę która ma 60 lat. Szczupła wysportowana . Jak się z nią spotykam u znajomych na imprezie to często rozmawiać o wszystkim i też o sexie. Ona opowiada mi wszystko o sexie i ja jej też. Tak się zastanawiam czy powiedzieć jej że bym ją przelecieć.

Kobieta

Lenkaa

Podrywacz
Mam koleżankę która ma 60 lat. Szczupła wysportowana . Jak się z nią spotykam u znajomych na imprezie to często rozmawiać o wszystkim i też o sexie. Ona opowiada mi wszystko o sexie i ja jej też. Tak się zastanawiam czy powiedzieć jej że bym ją przelecieć.
Ja tam bym poleconym wysłała, mniejsze ryzyko, że dostaniesz z liścia 😝

Mężczyzna

dario_a_z

Erotoman
Bredzisz... To jak piszesz "staruszkowie" świadczy tylko o tym, że do 50-tki Ci daleko, więc nie możesz wiedzieć o czym piszesz. Albo jesteś takim "staruszkiem" i ślinisz się na młode siksy. Ale to już Twój problem.

Mężczyzna

Sex&Orgasm

Podrywacz
Wydaje mi się że 90% 20-latek,nie jest wstanie dać tego ,czego dadzą 40-latki w łóżku. Kobieta w tym wieku to że tak powiem produkt doskonały, wiedzący czego chcę i jak chcę, oraz jak dać.
😉